Harry Potter şi Prinţul Semipur, pe DVD şi Blu Ray!

25 Nov 2009
Harry Potter şi Prinţul Semipur, pe DVD şi Blu Ray!

Pro Video lansează pe DVD şi Blu Ray Harry Potter şi Prinţul Semipur, unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2009.

Actorii britanici Daniel Radcliffe, Rupert Grint şi Emma Watson revin în Harry Potter şi Prinţul Semipur, cea mai recentă ecranizare a francizei cu cele mai mari încasări din toate timpurile la nivel mondial. Faimoşii vrăjitori încep un nou an şcolar mai imprevizibil, mai plin de aventuri şi suspans ca niciodată.

Regizorul David Yates (Harry Potter şi Ordinul Phoenix) a reuşit să surprindă în Harry Potter şi Prinţul Semipur pasiunile şi frământările de sine ale unor personaje mult mai mature şi mai bine construite. Amprenta regizorală a acestuia îi va încânta pe fani şi în ultimele două ecranizări ale faimoasei serii: Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 1 şi Partea 2, care vor fi lansate în următorii doi ani.

Cu un premiu în palmares la Teen Choice Award, la categoria Choice Summer Movie, Harry Potter şi Prinţul Semipur este un film de aventuri din care nu vor lipsi momentele tensionate, misterele greu de descifrat sau magia celor mai noi vrăji. Întrepătrunderea dintre Lumea Încuiaţilor şi Lumea Vrăjitorilor aduce noi pericole şi deconspiră secrete din ce în ce mai bine ascunse, vrăjitorul Harry şi prietenii săi fiind, ca de obicei, în centrul peripeţiilor. Pe lângă luptele cu creaturi fabuloase şi forţe malefice, cei trei adolescenţi se confruntă şi cu primele emoţii ale iubirii, creând adevărate triunghiuri amoroase.

Fanii Harry Potter se vor putea delecta, la achiziţionarea DVD-ului sau a Blu Ray-ului cu scene suplimentare, care îi vor introduce în universul personajelor şi al lumii celebrilor vrăjitori de la Hogwarts. Printre bonusuri se număra J.K. Rowling: Un An de Viaţă - o privire din interior asupra Călătoriei, Creaţiei şi Lansării Cărţii Finale. În plus, actorii din distribuţie devin Ghizi Personali în Cunoaşterea Diverselor Aspecte ale realizării filmelor (montajul, machiajul, cascadoriile, scenografia, costumele), O privire pe furiş spre Lumea Vrăjitorească a lui Harry Potter de la Universal Orlando Resort, Ce este în mintea ta? (întrebări şi răspunsuri fulger cu actorii şi echipa de producţie), One Minute Drills (scurte descrieri ale actorilor despre personajele pe care le interpretează).

Distribuit în exclusivitate de Pro Video, filmul Harry Potter şi Prinţul Semipur poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD si Blu Ray, la un preţ recomandat de 54.9 RON, respectiv 129.9 RON. Mai mult, fanii se vor putea delecta şi cu ediţia specială lenticulara - pe faţa carcasei DVD-ului succedându-se două imagini din film, în funcţie de unghiul din care este privită, la un preţ special de 59.9 RON.

Poţi citi aici un interviu cu Daniel Radcliffe.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ANONYM pe 26 noiembrie 2009 08:38
Imi place foarte mult de acest actor,mai ales cum isi interpreteaza rolurile, dar si de cum arata. IMI PLACE MULT DE EL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radu1711 pe 17 aprilie 2010 00:12
foarte bine, seria harry potter imi place si nu as vrea sa se termine repede

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells