Gael Garcia Bernal, campion de box?

de Cristina Grigore în 23 Nov 2010
Gael Garcia Bernal, campion de box?

Actorul mexican Gael García Bernal a fost ales să-l interpreteze pe campionul mondial de box Roberto Duran într-un film biografic intitulat Hands of Stone. Conform Variety, se pare că şi Al Pacino este în negocieri cu producătorii, pentru rolul antrenorului Ray Arcel.

Roberto Duran, născut în Panama şi considerat unul din cei mai buni luptători din toate timpurile, şi-a început cariera în 1968, la 16 ani, şi a luptat în ring timp de peste 30 de ani, câştigând titlul de campion mondial la patru categorii de greutate diferite, de la uşoară la mijlocie. Supranumit „Manos de piedra” (Mâini de piatră), el a rămas în memoria iubitorilor boxului şi prin rivalitatea cu Sugar Ray Leonard, cu care a luptat de trei ori pentru centura de campion. Al doilea meci, în special, ce a avut loc în 1980, a uimit o lume întreagă, după ce, la un moment dat, Duran s-a întors în colţul său şi a abandonat pur şi simplu lupta, rostind, se spune, cuvintele „No más” (Nu mai vreau), nume sub care a şi rămas cunoscut acel meci, una din cele mai mari enigme din istoria boxului.

De regia filmului va fi responsabil regizorul venezuelean Jonathan Jakubowicz, cel care a scris şi scenariul, el declarând că filmul va desluşi, în sfârşit, misterul abandonului. Din echipa producătoare va face parte şi Robin Duran, fiul boxerului, ca producător asociat.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragomara pe 23 noiembrie 2010 11:20
Nu ştiu cum arăta Roberto Dura, sper însă că Gael García Bernal a mai crescut în înălţime şi-am mai pus ceva muşchi pe el. Ultima data când l-am văzut (într-un film) arăta departe de un boxer. :P
R_Afc pe 23 noiembrie 2010 19:23
Sper sa iasa un film bun. Robert Duran a fost un boxer excelent. Merita si el un film autobiografic. Inaltimea lui Gael Bernal e potrivita. Cat despre definirea corpului nu va fi niciun fel de problema. Cel mai bun exemplu e Gerard Butler.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells