Freida Pinto, în următorul film al lui Tarsem

de Ştefan Dobroiu în 24 Feb 2010
Freida Pinto, în următorul film al lui Tarsem

Chiar în luna lansării aşteptatului Clash of the Titans/Înfruntarea titanilor, Tarsem Singh (The Cell, The Fall) intră în producţie cu War of Gods, în care va apărea şi Freida Pinto.

Rolul principal în acest film descris de Singh drept "o combinaţie între picturile lui Caravaggio şi Fight Club" îl joacă Henry Cavill, actorul britanic văzut cel mai recent în serialul Dinastia Tudorilor. El va fi Tezeu, semizeul cunoscut pentru coborârile sale în infern, dar mai ales pentru învingerea minotaurului în labirintul construit de Dedal, din care a ieşit cu ajutorul firului Ariadnei.

Pinto va fi Fedra, o preoteasă cu darul profeţiei, care, conform miturilor, a devenit a doua soţie a lui Tezeu. Ea îl va ajuta pe erou în încercarea sa de a opri războiul din titlu să izbucnească.

Celebru pentru stilul său vizual inconfundabil, Tarsem are toate şansele să realizeze un film spectaculos, de văzut probabil la sfârşitul anului 2011. Filmul va fi distribuit internaţional de Universal Pictures.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
pedross pe 24 februarie 2010 17:01
un film dupa jocul god of war ar fii prea belea....da sa fie facut de cineva priceput ca sa nu iasa vreo petarda!!iar daca vad eu ca nu se face pana voi deveni eu regizor atunci voi scoate eu ideea asta:))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells