Fosta sotie a lui Mickey Rourke face dezvaluiri

de Razvan Boboc în 20 Ian 2009
Fosta sotie a lui Mickey Rourke face dezvaluiri

Actrita Debra Feur, fosta sotie a lui Mickey Rourke, a dezvaluit recent ca imaginea de baiat rau a actorului nu este adevarata, spunand ca acesta este un tip foarte sensibil care are o multime de fobii, scrie Femalefirst.co.uk. Rourke, care a luat recent un Glob de Aur pentru rolul sau din "The Wrestler", si-a facut un renume de scandalagiu dupa ce a ajuns de mai multe ori la sectia de politie pentru conflictele starnite chiar de el.

Fosta lui sotie spune ca Rourke nu este decat un nevrotic sensibil. Actrita a povestit despre prima intalnire cu Mickey Rourke pe platourile de filmare de la "Hardcase", in 1980: "Am crezut ca e pur si simplu nebun si antisocial. Ma privea insistent si apoi se uita in alta parte. Nu stia ce sa-mi spuna si, desi era mai in varsta decat mine, se comporta ca un copil timid".

Cei doi s-au casatorit in 1981. "Nu-i placea sa mearga cu avionul si nu inota niciodata in ocean de frica rechinilor. S-a apucat sa practice polo, desi ii era frica de cai. A devenit faimos pentru personajele dure pe care le juca, insa e mai degraba un personaj din filmele lui Woody Allen", a mai spus fosta sotie.

Taguri:  Mickey Rourke

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells