Filmele de la Anonimul 2007 la Bucuresti

de Razvan Boboc în 3 Oct 2007
Filmele de la Anonimul 2007 la Bucuresti

Filmele premiate la editia a patra a Festivalul International de Film Independent Anonimul, care s-a desfasurat in luna august la Sfantu Gheorghe, vor fi proiectate la Cinema Studio, din Bucuresti intre 5 si 7 octombrie. Vor rula filmele premiate la sectiunile lungmetraj, scurtmetraj de fictiune si scurtmetraj de animatie, precum si filmele documentare prezentate in sectiunea paralela a Festivalului, dedicata problemelor globale cu care se confrunta astazi omenirea.

Vineri, la ora 12:00, vor putea fi vizionate documentarele "O lume fara apa", regia Brian Woods, "Criza incalzirii globale" si "Invizibilii", produs de actorul spaniol Javier Bardem. Aceste productii vor fi urmate de proiectia scurtmetrajelor premiate la Anonimul si a filmului de lungmetraj "Patru minute", in regia Chris Kraus, Germania - Premiul special al Juriului, acordat actritei Hannah Herzsprung.

Sambata vor fi proiectate "Fratele meu e singur la parinti", in regia lui Daniele Luchetti, Italia, distins cu premiul special al Juriului acordat actorului Elio Germano si "Exilul" de Andrei Zvyagintsev, Rusia, care a primit atat premiul pentru imagine cat si premiul pentru regie.

La seara de gala, de duminica, proiectiile se incheie cu prezentarea filmului premiat cu Trofeul Anonimul si cu premiul publicului, "California Dreamin' (nesfarsit)", in regia lui Cristian Nemescu.

Biletele la retrospectiva de la Cinema Studio costa 6 lei, elevii si studentii avand acces gratuit in limita locurilor disponibile.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells