Afișează:
5 din 9
Vârcolacul Wayne, voce Steve Buscemi

Wayne este un vârcolac care ziua procesează date, iar noaptea joacă rolul de tătic. Împreună cu soţia sa, Wanda, au făcut o droaie de pui, aşa încât acum abia daca mai are energie să termine cu bine ziua de muncă. Wayne şi-a pierdut simţul olfactiv. Deşi vine la petrecere însoţit de droaia lui de copii, care nu ştiu să se poarte, şi de nevasta veşnic însărcinată, Wayne abia aşteaptă să petreacă o mică vacanţă la Hotel Transylvania. Aici poate să nu-şi mai zbârlească părul, să fie el însuşi, ba chiar ar putea să tragă şi câte un pui de somn. Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla vizitând cavernele vechiului domeniu este că s-ar putea ascunde aici de copiii săi pentru o bună parte din această mini-vacanţă.

"Conform interpretării lui Steve Buscemi, Wayne n-ar vrea decât să stea pe marginea piscinei, să se relaxeze", spune producătoarea Michelle Murdocca. "El interpretează nemaipomenit rolul tatălui epuizat care tânjeşte după un moment de linişte şi singurătate, dar care ştie că nu va avea parte de el".

"Wayne este tatăl clasic – tipul care după ce munceşte toată ziua vrea să ajungă acasă, într-o oază de linişte şi pace, dar când intră pe uşă, droaia de copii îi sare în spinare gata de joacă", explică Buscemi. "Ar fi OK dacă ai avea unul, doi, chiar trei copii, dar …cincizeci şi ceva !?".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 13:50
sigur este un film impresionant. de abia astept sa il urmaresc si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells