Afișează:
2 din 5
Dottie

"Dottie are atât de multe straturi, care sunt puse în evidență pe rând, la fiecare scenă, în special la scenele cu Killer Joe, când este atrasă în ciudata trezire sexuală", explică Juno Temple. "Poartă pentru fratele său o dragoste copleșitoare, nevrând să-l dezamăgească. Dar, în cele din urmă realizează că lui nu îi pasă de ea. Nu poate să stea cu această familie ciudată pentru totdeauna și de accea vrea să se ducă să-și schimbe viața". McConaughey adaugă "Familia ei a făcut-o să se prostitueze și a dat-o la schimb acestui bărbat pe care nu îl cunoșteau, drept garanție, pentru a le omorî mama. Joe crede că acest lucru este vrednic de dispreț. El vrea să o ajute pe Dottie să scape de familia ei, că nu se poate salva nici măcar pe el".

Deși filmul se numește Killer Joe, este văzut prin ochii lui Dottie. Personajul lui Dottie este neobișnuit. "Este foarte copilăroasă, dar incredibil de înțeleaptă pentru vârsta ei. Este una dintre cele mai oneste personaje pe care le-am jucat vreodată", spune Temple. "Dottie este asemănătoare unei păpuși chinezești, implicate într-o volbură de violență și nebunie. Joe este singura persoană care a privit-o ca pe o femeie, ceea ce i se pare extraordinar. El o implică până și în conversații și astfel o face să se simtă foarte specială".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2012 17:03
foarte frumos, acum o sa urmaresc filmul cu si mai mult interes.
zeno.marin pe 7 aprilie 2013 11:06
In sfarsit a ajuns filmul si prin fata ochilor mei... SI i-am dat o nota mare pentru ca e un film excelent! Acum am mai ceva interesant: ca de fapt exista o piesa de teatru, de succes chiar, o piesa care sta la originea filmului. Atmosfera, in special catre final, precum si individualitatea foarte clar conturata, exacta, a putinelor personaje duce cu gandul la teatru (simteam eu ceva...). Totusi as indrazni sa fac o mica precizare referitoare la "șarmul și manierele unui gentleman" pe care le afiseaza Joe cu acea pedanta, reteta contrastul care-l face atata de terifiant. Nu sunt maniere, ci manierism! De fapt ar trebui observata acea eleganta ne-educata sau autoeducata dupa ureche, de fante de mahala. Echivalent cu "descaltatul la usa"...
zeno.marin pe 7 aprilie 2013 11:09
Erata: "Am mai *aflat* ceva interesant." Deh, sete de cunoastere si foame mare de cuvinte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells