Eric Bana o transformă pe Saoirse Ronan într-o maşină de ucis

de Gloria Sauciuc în 5 Feb 2010
Eric Bana o transformă pe Saoirse Ronan într-o maşină de ucis

Actorul de origine australiană Eric Bana este în negocieri cu Focus Feature pentru a se alătura distribuţiei thrillerului Hanna, regizat de Joe Wright (Atonement), anunţă Reuters. Protagonista filmului este Saoirse Ronan. Bana ar urma să joace în rolul tatălui acesteia. Personajul lui Eric Banna îşi instruieşte fiica pentru a deveni o asasină cu sânge rece.

Când Hanna intră în legătură cu o familie franceză şi se împrieteneşte cu fata respectivei familii, este trasă înapoi din mirajul unei vieţi normale de către tatăl ei. Realizează că a fost crescută să fie o maşină de ucis, într-o închisoare a CIA, şi că acum trebuie să lupte pentru a fi liberă.

Producători sunt Leslie Holleran, Marty Adelstein şi Scott Nemes, iar scenarişti Seth Lochhead şi David Farr.

Cel mai recent l-am văzut pe Eric Bana în SF-ul romantic Soţia călătorului în timp şi în comedia Funny People. Pe Saoirse Ronan o vom vedea din 12 martie în The Lovely Bones.

Ce actor ai vedea mai potrivit în locul lui Eric Bana pentru rolul din Hanna?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cora_zon pe 6 februarie 2010 13:24
saoirse e super talentata si nici cu eric bana nu mi-e rusine :D cred ca si brad pitt ar putea juca in hanna sau hugh jackman :***
jediklaus pe 6 februarie 2010 15:46
Am vazut-o pentru prima data pe Saoirse in filmul "Atonement", unde a jucat ireprosabil. Apoi, in filmul "Orasul din adancuri", la fel, o interpretare foarte buna, intr-un film la fel de bun. Oricum, Saoirse este una dintre cele mai frumoase si mai talentate tinere actrite, care face parte din generatia tanara, alaturi de AnnaSophia Robb, Abigail Breslin si Dakota Fanning. Cat despre Eric Bana, un actor care-si cunoaste bine meseria... Astept sa vad acest film...
maniy pe 6 februarie 2010 19:01
marfa..astept sa-l vad
Radu1711 pe 22 aprilie 2010 20:13
ii sta bine

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells