Empire Film lanseaza pe DVD urmatoarele titluri:

1 Oct 2008
Empire Film lanseaza pe DVD urmatoarele titluri:

ASTERIX LA JOCURILE OLIMPICE

Asterix (Clovis Cornillac), Obelix (Gerard Depardieu) si credinciosul Idefix calatoresc in Grecia, trebuind sa ajunga la Jocurile Olimpice, unde vor participa la diverse probe. Printre altele, tanarul galez Alafolix (Stephane Rousseau),  bolnav de chinurile dragostei va face tot posibilul ca aleasa inimii lui, printesa Irina (Vanessa Hessler), la mana careia ravneste si Brutus (Benoit Poelvoorde), sa devina sotia sa.

Intre  timp eroii nostri incearca sa castige medalii la Olimpiada , dar si sa-i dejoace planurile lui Brutus, care intentioneaza sa joace murdar folosindu-se de potiunile magice interzise.  Miza este mare: invingatorul Jocurilor Olimpice castiga si mana printesei Irina!      

 

ASTERIX SI OBELIX CONTRA LUI CEZAR    

Cu aproximativ 50 de ani i.C Galia era ocupata in totalitate de legiunile romane ale lui Cesar. Cu ajutorul unei potuni magice pregatita de druidul Panoramix care-i face pe locuitori invincibili, un satuc din regiunea Armonique inca mai reuseste sa reziste invadatorului. Printre ei se afla si Asterix si Obelix. Efectul licorii nu dureaza decat 10 minute, suficiente pentru a infrange orice atacant. Obelix detine o putere inegalabila datorita faptului ca pe vremea cand era copil a cazut in oala magica, iar acesta impreuna cu  Asterix intra in actiune cu ajutorul unei licori care produce dusmanilor "iesirea ochilor din cap".

Cezar se pregateste sa invadeze Anglia si se foloseste de ajutorul lui Lucius Detrius, pentru a-l captura pe druid ca sa afle secretul potiunii, dar planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ pentru ca in cale ii stau cei care ii retin trupele si care refuza sa plateasca tribut.      

 

ASTERIX SI OBELIX – MISIUNE: CLEOPATRA    

In timpul Cleopatrei, Egiptul a cazut sub jugul romanilor. Cleopatra, satula de sarcasticele remarci ale lui Cezar, face un targ cu acesta: daca ea reuseste sa construiasca cel mai magnific palat din lume in trei luni in mijlocul desertului, Cezar va recunoaste in fata tuturor ca poporul egiptean este cel mai maret dintre toate. Cleopatra il alege pe arhitectul Edifis pentru a indeplini sarcina respectiva promitindu-i acestuia ca daca reuseste, il va acoperi cu aur, dar daca nu, dintii crocodililor ii vor fi rasplata.

Singurul lucru care il mai poate salva pe Edifis este un miracol, iar acest miracol se dovedeste a fi Asterix, Obelix si druidul  Panoramix, pastratorul potiunii magice cu puteri miraculoase, care transforma si cel mai slab om intr-un Hercule. O savuroasa comedie cu Gerard Depardieu, Monica Bellucci si Christian Clavier.      

CORBUL  

Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa sa Shelly sunt ucisi cu brutalitate. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunarea mortii sale si a lui Shelly, ajutat fiind si de un misterios corb. Eric porneste in cautarea celor vinovati, unul cite unul, acestia neavand nici cea mai vaga idee despre ce soarta ii asteapta.

Filmul, regizat de Alex Proyas, a devenit legendar atat pentru povestea fantastica si atmosfera inspaimantatoare, cat si pentru ca actorul Brandon Lee a fost ucis "din greseala" in timpul unui schimb de focuri din timpul filmarilor.    

 

HANNIBAL: IN SPATELE MASTII

Aici incepe povestea celui mai cunoscut canibal al marelui ecran, Hannibal Lecter. Filmul prezinta diferite faze ale vietii acestuia, incepand de la copilaria petrecuta in Lituania, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Pe vremea aceea micul Hannibal era de nedespartit de sora sa, insa lumea lui se prabuseste in momentul in care este fortat sa asiste la uciderea familiei sale de catre nazisti.

Cand devine adolescent, acesta fuge la Paris, cautandu-si unchiul, dar o gaseste doar pe vaduva acestuia, frumoasa si misterioasa japoneza Murasaki. Grija si bunatatea acesteia il fac sa inteleaga amintirile groaznice ale razboiului. in ciuda alinarii pe care o cunoaste in preajma ei, Hannibal este bantuit de o dorinta nestapanita de razbunare, de gasirea ucigasilor familiei sale si pedepsirea acestora. Sociopatia sa il va indrepta spre medicina, pentru care dovedeste un talent aparte, de care se foloseste pentru a-si atinge scopul, adica razbunarea. Odata cu dobindirea ei, un nou apetit, ciudat, se trezeste in Hannibal Lecter si astfel numarul victimelor sale continua sa creasca…

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nikoleta pe 24 decembrie 2010 12:07
frumos joc
vivi pe 24 decembrie 2010 12:07
uau misto rau

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells