Dwayne Johnson va lupta cu monştri în adaptarea unor benzi desenate

de Cristina Grigore în 13 Apr 2012
Dwayne Johnson va lupta cu monştri în adaptarea unor benzi desenate

Studiourile Warner Bros au achiziţionat drepturile de producţie pentru Lore, adaparea unor benzi desenate create de T.P. Louise şi Ashley Wood  în care sunt descrise aventurile descendenţilor unei linii străvechi de luptători numiţi The Shepherds, ce protejează lumea de atacul unor monştri de legendă.

Proiectul, anunţat încă din 2010, revine acum în atenţia publicului prin implicarea Warner, ce l-a adăugat distribuţiei pe Dwayne Johnson, scrie The Hollywood Reporter.

Stirile anterioare legate de adaptarea lui Lore aflăm menţionează că scenariul a fost scris de Cory Goodman (Priest) şi Jeremy Lott, iar producătorii filmului doresc să transforme benzile desenate într-o franciză de genul lui Men in Black.

Protagonistul va fi un tânăr neîncrezător în lumea fantastică ale cărei bestii sunt ţinute sub control de membrii The Sheperds, dar care se alătură totuşi grupării. El se va afla în curând în centrul pericolului, când societatea este lovită de o tragedie, iar miticele creaturi sunt pe cale să se întoarcă…

Părerea ta

Spune-ţi părerea
titanel pe 13 aprilie 2012 14:55
Eu sper ca Cory Goodman sa faca o treaba buna cu scenariul ca nu vreau sa vad o dezamagire ca in Priest, bine ca nu lucreaza singuru. Oricum astept sa vad ce iese din toata treaba asta.
xerses pe 14 aprilie 2012 14:11
imi place Dwayne Johnson si-i urmaresc cu placere orice film in care joaca.
Teddy-T pe 15 aprilie 2012 01:00
go Dwayne!!!
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2012 17:54
va si canta ? in Mysterious Island 2 a facut o treaba deosebita !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells