Darren Aronofsky, între Wolverine 2 şi Gangster Squad

de Cistina Grigore în 7 Oct 2010
Darren Aronofsky, între Wolverine 2 şi Gangster Squad

Darren Aronofsky, regizorul unor filme ca The Fountain, The Wrestler, Requiem for a Dream şi recentul Black Swan, a evitat multă vreme să accepte un film cu supereroi, în ciuda numeroaselor zvonuri care apăreau de fiecare dată când Hollywood-ul se apuca de producţia unor astfel de filme. Iată că acum este pe cale să accepte unul, el aflându-se în negocieri avansate cu Fox pentru a regiza Wolverine 2, relatează Vulture.

Cum primul Wolverine, regizat de Gavin Hood, nu a fost deloc bine primit de critici, deşi a a avut un imens succes la box office, producătorii mizează acum pe perfecţionismul şi viziunea originală a lui Aronofsky. De altfel, una din condiţiile puse de regizor casei producătoare a fost să aibă control total din punct de vedere creativ.

Luând în considerare colaborarea anterioară a lui Hugh Jackman cu Aronofsky la The Fountain, reîntâlnirea celor doi nu poate fi decât potrivită şi avantajoasă pentru al doilea film ce îl va avea în prim plan pe eroul din X-Men.

În cazul în care Aronovsky decide să nu accepte regia lui Wolverine 2, el mai are în aşteptare o ofertă, de data aceasta de la Warner Bros. Este vorba de Tales of A Gangster Squad, o dramă cu poliţişti şi răufăcători situată în anii ’40, pe care Aronovsky n-a refuzat să o ia în considerare. Gangster Squad a rămas recent fără regizor, după ce Ben Affleck a declinat propunerea de a ocupa scaunul regizoral pentru acest film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gdanielu pe 7 octombrie 2010 14:40
Intrebare pentru Cistina Grigore:

A pierdut Fox drepturile pentru Wolverine ?

Merci !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells