Corint Junior lanseaza un roman fantasy extraordinar – "Sebastian Darke: Printul bufonilor" de Philip Caveney

30 Oct 2007
Corint Junior lanseaza un roman fantasy extraordinar – "Sebastian Darke: Printul bufonilor" de Philip Caveney

O carte incarcata de aventuri fabuloase si plina de umor!

Romanul face parte din seria Sebastian Darke, ale carei drepturi de publicare au fost vandute pana acum în 11 tari.

Sebastian Darke poarta o multime de responsabilitati pe umerii sai fragili. Fiu al unui tata-om si al unei mame-elf, baiatul îsi doreste cu disperare sa asigure familiei sale cele necesare traiului si a hotarat în acest sens sa continue profesia raposatului sau tata — un comic renumit, un veritabil Print al bufonilor.

Nenorocirea este ca Sebastian nu are talentul de a spune glume. Împrumutand costumul de bufon al tatalui si însotit de bizonaurul sau vorbitor (si vesnic nemultumit), Max, baiatul porneste spre legendarul oras Keladon, unde spera sa fie primit la curtea regelui Septimus.

Pe drum, întalneste un luptator micut, dar redutabil, Cornelius; o cunoaste pe minunata si fermecatoarea printesa Kerin; înfrunta briganzi sangerosi si îndeajuns de multe pericole, cat sa se întrebe daca a fost întelept sa paraseasca siguranta caminului.

Philip Caveney s-a nascut în nordul tarii Galilor, în anul 1951. Fiu al unui ofiter din Fortele Aeriene, si-a petrecut mare parte din copilarie calatorind în lungul si-n latul Marii Britanii si a locuit cativa ani în Malaysia si Singapore. Absolvent al Colegiului de Arta Kelsterton, a obtinut o diploma în design si, în perioada studiilor, a cantat ca baterist (mai tarziu si vocalist) în trupa rock Hieronymus Bosch. Dupa terminarea colegiului a lucrat în principal în teatru, atat în Londra, cat si în tara Galilor. Este autorul mai multor thrillere pentru adulti, dar Sebastian Darke, Printul bufonilor este primul lui roman pentru copii. Philip traieste în prezent în Manchester, împreuna cu sotia si fiica sa, si lucreaza în domeniul publicitatii, ca autor de reclame. A fost, de asemenea, coordonator la Manchester Writers’ Workshop pentru mai bine de douazeci si cinci de ani.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells