Christian Bale aproape a leşinat în costumul lui Batman

de Cristina Grigore în 19 Iun 2012
Christian Bale aproape a leşinat în costumul lui Batman

Deşi arată ca rupt din benzile desenate, costumul lui Christian Bale din filmele Batman nu este la fel de uşor de purtat pe cât este de admirat. Actorul a dezvăluit într-un interviu acordat The Huffington Post că grozava înfăţişare a supereroului i-a dat ceva bătăi de cap şi că era, uneori, pe punctul de a leşina deoarece mult prea strâmta îmbrăcăminte de latex îi împiedica respiraţia.

Problema a fost evidentă încă de la filmările primei părţi a trilogiei lui Christopher Nolan şi se agrava în funcţie de vreme. A devenit un lucru atât de stresant pentru protagonist, încât pentru filmele ulterioare designerii costumului au trebuit să-i facă acestuia mici ajustări, pentru ca actorul să nu ajungă la leşin.

„Când este frig, masca stă cât se poate de strânsă pe cap, dar e mai bine pe măsură ce mă încălzesc; devine mai flexibilă. Însă după câteva scene am încercat să respir normal pe nas şi nu am putut. Am început să ameţesc, aşa că am spus ‘Trebuie să dau chestia asta jos’. Şi, Dumnezeule, bine că în filmul acesta pot – în Batman Begins nu puteam; trebuia să intru undeva să o dau jos, pentru că nu putea să mă vadă nimeni fără mască. Aşa că nu se simte precum arată… E un lucru tare ciudat”, a dezvăluit Bale.

Şi Anne Hathaway s-a declarat chinuită de costumul lui Catwoman, supereroina pe care o interpretează în ultima parte a francizei, The Dark Knight Rises. Ea l-a numit “un terorist psihologic”, din cauza presiunii constante la care a fost supusă pentru a reuşi să îl îmbrace.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 19 iunie 2012 11:54
se stie de mult timp de problemele cauzate de latex,materialul din care sunt facute costumele pentru respectivele filme......arata grozav,dar nu este usor .........felicitari totusi pentru efortul si sacrificiul depus......
Gebeleizis pe 19 iunie 2012 15:37
Arta necesita sacrificii.
alex_il_fenomeno pe 11 iulie 2012 15:02
cred ca a trait niste momente infricosatoare cu adevarat ...
Rippa pe 8 martie 2014 18:35
lasa lasa...ca daia ia la bani cacalau

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells