Anne Hathaway, mulţumită de look-ul băieţesc adoptat pentru Les Miserables

de Cristina Grigore în 19 Iun 2012
Anne Hathaway, mulţumită de look-ul băieţesc adoptat pentru Les Miserables

Deşi a părut un pic stânjenită în fotografiile care au surprins-o la scurtă vreme după ce a renunţat la părul lung pentru rolul lui Fantine din Les Miserables, Anne Hathaway s-a declarat mulţumită acum de noua ei înfăţişare, ba chiar mai mult, încântată.

Actriţa a mărturisit celor de la Vulture că nu a avut nici un fel de reţineri în a adopta noua tunsoare, foarte scurtă, pentru a juca în adaptarea cinematografică a cărţii lui Victor Hugo, prezentă în nenumărate rânduri ca musical pe scenele lumii.

„Am luat această decizie pentru un film, aşa că nu a avut nici un fel de legătură cu încrederea mea în mine. Acum sunt aşa de încântată de felul în care arăt, încât pot spune că e grozav să ai părul scurt”, a spus Hathaway.

Ea a mărturisit şi că a fost foarte emoţionată când a trebuit să cânte celebrul cântec al musical-ului, I Dreamed a Dream, pe care l-au interpretat în trecut Elaine Paige şi Susan Boyle. „Acesta a fost primul lucru despre care am vorbit când mi-am exprimat acordul de a juca în film. În ceea ce mă privea, parcă aveam de înfruntat ghilotina”, a glumit actriţa.

„Producătorii îmi tot descriau distribuţia pentru ca eu să uit de popularitatea lui Les Mis şi a cântecului. A trebuit să îl cânt aşa cum nu mai fusese cântat sau auzit până atunci”, a mai spus ea.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
juli1928 pe 19 iunie 2012 11:11
Este o actrita simpatica , joaca bine in rorurile sale si arata bine si cu par scurt.
alex_il_fenomeno pe 12 iulie 2012 15:22
arata acceptabil si asa .
Rippa pe 8 martie 2014 18:33
arata bn raw.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells