Cel mai bogat om din lume

19 Iun 2005
Cel mai bogat om din lume
In realitate, denominatia si-o impart prin dispute saptamanale la telefon Bill Gates si Sultanul din Brunei. La Hollywood va fi vorba de George Lopez (foto).
Dar numai in filmul The Richest Man in the World. Trecand de la gloria televiziunii pe marele ecran, actorul e increzator ca va fi un succes: "Doar o sa apar eu in film, nu? Va spun si despre ce-i vorba. Cel mai sarac om din lume ajunge printr-o intamplare sa devina cel mai bogat om din lume, si trebuie sa se descurce in noua postura. Veniti sa vedeti filmul asta. O sa fie amuzant si o sa spuneti si prietenilor cat e de auzant ca sa vina sa-l vada si sa spuna si ei altor prieteni... Cum adica de ce-ar face asta? Doar apar eu in film, nu? Si am o gramada de facturi de platit!"
Un executiv de la Universal a fost convins de ideea filmului imediat ce a auzit-o de curand pe cand lua pranzul cu scenaristii Jim Burnstein si Garrett Schiff. Era doar un pitch, scenariul nici nu a fost scris inca, dar proiectul filmului e in derulare, contractele se semneaza, iar George Lopez isi pastreaza optimismul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells