Sons of Anarchy

(2008) - Serial TV

Sons of Anarchy

Poster Sons of Anarchy Postere Sons of Anarchy

Sinopsis Sons of Anarchy

Mai mult
Sons of Anarchy

În orașul Charming există o comunitate unită, aflată sub "controlul" unui respectat și temut club de motocicliști, aceștia ocupându-se în principal cu traficul de armament, operațiune camuflată în spatele unui service moto. Jackson "Jax" Teller este unul din membri acestui club, el fiind fiul răposatului conducător al clubului și adjunctul lui Clarence "Clay" Morrow, cel care a trecut la conducerea clubului și care i-a devenit tată vitreg după ce s-a căsătorit cu mama sa Gemma.

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: cap94xxll
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Katey Sagal Katey Sagal Gemma Teller Morrow Charlie Hunnam Charlie Hunnam Jackson 'Jax' Teller Ron Perlman Ron Perlman Clarence 'Clay' Morrow
Maggie Siff Maggie Siff Tara Knowles Ashley Tisdale Ashley Tisdale Emma Jean Jenna Jameson Jenna Jameson
Bridget Regan Bridget Regan Liana Liberato Liana Liberato Tristen Oswald Taryn Manning Taryn Manning Rita 'Cherry'
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Fox 21

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

FX Network

Țara

SUA

Site oficial

Sons of Anarchy

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gabrielaaa.korodi pe 02 Ianuarie 2012 12:58
Absolut genial
Serialul asta e absolut genial, e gangsta si nu e, are faze dramatice, amuzante, poveste de dragoste. Nu cred ca am vazut ceva de genul asta de la The Sopranos, dar in opinia mea il depaseste. Actorii sunt de neuitat, pe mine chiar m-au convins, am ajuns pana la a uita ca ei doar joaca rolurile respective. Merita vazut! Pacat ca nu se da la tv..
14 3
Jazz-Stalker pe 21 septembrie 2012 04:13
E intradevar asemanator cu The Sopranos, dar totusi, nu se ridica la acelasi nivel. In SoA se repeta mereu aceleasi conflicte, care si-asa sunt prea multe pentru o amarata de banda de motociclisti. Ciudat e ca in fiecare episod avem impuscaturi, dar niciun membru al bandei nu moare. In plus, lipseste realismul pe care il vedem in Clanul Soprano. Si-s cam multe bande criminale pentru un amarat de orasel. Avem cateva bande de roackeri motociclisti in fiecare stat, avem IRA, avem mafia rusa, avem neonazisti si arieni, avem portoricani, avem mexicani motociclisti, avem carteluri (2), avem bande de negri gangsta si bande de negri la costum, avem ATF, FBI, CIA, serifi, politie locala, etv (doar mafia italiana lipseste), si toate astea pe teritoriul unui singur orasel. Prea tras de par...
bercu_alex pe 7 iulie 2014 02:39
Gresesti prietene , e si mafia italiana (Cacuzza)
Manusa pe 17 Septembrie 2011 19:42
Nici mie nu imi plac motocicletele si motociclistii, dar aceasta serie este una de exceptie. Are o actiune foarte buna, desi primele episoade nu prea m-au incantat si nu m-au convins ca este un serial bun, dar pe parcurs actiunea devine tot mai interesanta si mai buna, cu complicatii, cu rezolvari, impuscaturi, morti, iubire.....deci le are pe toate si merita urmarit.
8 3
nox13 pe 06 Iulie 2011 00:01
sunt anti motociclete, dar serialul asta merita vazut :)
8 5
Jazz-Stalker pe 21 Septembrie 2012 04:13
E intradevar asemanator cu The Sopranos, dar totusi, nu se ridica la acelasi nivel.

In SoA se repeta mereu aceleasi conflicte, care si-asa sunt prea multe pentru o amarata de banda de motociclisti. Ciudat e ca in fiecare episod avem impuscaturi, dar niciun membru al bandei nu moare.

In plus, lipseste realismul pe care il vedem in Clanul Soprano.

Si-s cam multe bande criminale pentru un amarat de orasel (populatie 14.679).
Avem roackeri motociclisti, avem IRA, mafia chineza, mafia rusa, neonazisti si arieni, portoricani, mexicani motociclisti, carteluri (doua), bande de negri gangsta si bande de negri la costum, negri motociclisti, ATF, FBI, CIA, serifi, politie locala, etc (lipsesc doar yakuza si fratii camataru), si toate astea pe teritoriul unui singur orasel. Prea tras de par...

avem de toate:
Sons of Anarchy
citeşte

6 5
Nimicdinceparafi pe 12 octombrie 2012 21:46
Sa inteleg ca il recomanzi strict fanilor filmelor cu motociclisti?
monu pe 3 aprilie 2014 01:42
Ai spus ca este ciudat ca in fiecare episod avem impuscaturi, dar niciun membru al bandei nu moare ba din cotra mor si mor chiar multi. ;)
Qube86 pe 09 Ianuarie 2012 19:24
Unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut...Distributia este super, coloana sonora geniala, firul narativ destul de inteligent si realist...Probabil ca nu are mereu o actiune foarte alerta insa recompenseaza foarte mult prin partea de interpretare a actorilor...Toti joaca foarte bine insa Charlie Hunnam este cu adevarat star-ul serialului...Mi-a placut cum a jucat si in ''Hooligans'' si chiar as vrea sa-l vad in din ce in ce mai bune filme...Sper sa fie remarcat si sa nu fie uitat precum un alt actor care ar merita mai mult si aici ma refer la Wentworth Miller...Am vazut toate sezoanele care au aparut pana acum si pot spune cu mana pe inima ca asta e un serial care nu trebuie ratat...Eu unul il recomand...
4 0
edutzu24 pe 29 Aprilie 2013 02:02
ii extraordinar serialu si da Jazz saracu cred c a a vazut 2 episoade si a anticipat si sfarsitu serialului ...
4 1
Jazz-Stalker pe 7 aprilie 2014 12:35
daca te referi la mine, am vazut 5 sezoane complete, m-am oprit la al 6-lea deocamdata.
niceone_forsa pe 02 August 2016 17:04
Jax...
9 stele as fi vrut sa-i dau fara Jax, dar omul e pur si simplu genial..
Alaturi de Banshee, printre cele mai tari si underrated seriale :)

2 0
lav pe 22 Septembrie 2013 21:24
este un serial bine pus la punct...gemma si jax sunt personaje memorabile, dar si celelalte personaje dezvolta povesti interesante. sezonul 5 dupa parerea mea a avut cel mai bun suspans. il recomand.
2 0
cosmin_kedii pe 01 Mai 2013 19:10
Acesta combină toate ingredientele pentru un serial de succes: violență, sex, droguri ... toate puse împreună cu un ton convingător si o bună doză de suspans.
2 3
TinRin pe 24 Noiembrie 2011 14:24
the Hell we are living
are toate ingrediantele unui serial de succes ! Pentru o "acomodare" cu atmosfera serialului va recomand un DLC : GTA IV - Lost and Damned - plus, puteti bate niste vecini la intalnirea de comitet din blocul dumneavoastra :) glumeam
2 4
rosca_daniel_teodor pe 05 Ianuarie 2014 02:17
MaiBineNu
pierdere de timp acest serial. Comparatia cu The Sopranos e exagerata.se ridica la nivelul La Bloc.hai pa
2 12
monu pe 3 aprilie 2014 01:30
:)))) macar ai urmarit 5 minute dintr-un episod din acest serial inainte sa-l critici? Tu trebuie sa fi cel mai ''mare critic'' avand in vedere ca-l compari cu 'La bloc' si ii dai nota 3 la un serial de 8.8.
iiii pe 16 ianuarie 2015 10:06
comment de la rosca asta numai sa se afle in treaba!
user-5c82829363ff2 pe 15 Martie 2019 03:51
Destul de bun. Nu e de nota 9, în multe situații e mult prea exagerat dar totuși merită să-l urmăriți.
1 0
ornitoring pe 19 Septembrie 2017 14:53
magnific
super super.. fara cuvinte.. l am devorat intr o saptamana.... hotie, drama dragoste crime un film de la tigy ( un pic de umor ), pana la crime placute ... ador ador scenariu, superb...
1 0
voicuviorel24 pe 04 Iunie 2016 12:23
un serial ce nu trebuie ratat!
Genial! Un serial ce devine o dependenta. Poveste super interesanta, actori buni ce nu puteau avea un rol mai bun.
1 0
Rallu..Danielle pe 21 Martie 2015 17:16
SOA
Acesta este cel mai bun serial vazut de mine! SOA este un serial care nu trebuie ratat. Povestea este tulburatoare,plina de actiune si prezinta o iubire familiala sincera si foarte frumoasa. Este o lectie de viata! Soundtrack-ul este de exceptie. Distributia este perfecta,Charlie Hunnam jucand minunat in rolul lui Jax Teller. Nu am mai multe cuvinte de spus,decat ca e unul dintre cele mai bune seriale facute vreodata. Nota 10!
1 0

Spune-ţi părerea despre Sons of Anarchy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sons of Anarchy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells