Ce se întâmplă în Need for Speed?

de Cristina Grigore în 7 Nov 2012
Ce se întâmplă în Need for Speed?

Adaptarea extrem de popularei francize video, Need for Speed, şi-a pus deja în mişcare producţia şi accelerează lucrul pentru a atinge data de lansare stabilită pentru 2014. Actorii Aaron Paul şi Imogen Poots au fost aleşi ca protagonişti, iar pelicula are acum o intrigă oficială, dar şi un nou actor în distribuţie, anunţă SlashFilm.com.

Filmul va spune povestea unui pilot de curse ilegale (Paul), deţinătorul unui garaj în care foarte scumpele maşini folosite la întreceri sunt tunate. Când unul dintre prietenii săi cei mai buni este ucis în timpul unei curse, vina cade asupra lui şi este trimis la închisoare. Realizând că a fost înşelat şi a căzut în capcana unui duşman, face tot posibilul ca, după ispăşirea pedepsei, să se răzbune.

Starul lui Captain America şi al recentului Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Dominic Cooper, a fost distribuit în rolul lui Dino, un fost pilot NASCAR care se foloseşte de relaţiile sale în lumea celor bogaţi pentru a-şi pune şi el pe picioare o afacere de reconstrucţie şi modificare a super-maşinilor. Alături de Cooper şi Paul o vom vedea pe Imogen Poots, o prezenţă exotică şi sexy, dealer în domeniul auto, care face afaceri cu personajele amândurora.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
neb2069 pe 7 noiembrie 2012 12:11
"unul dintre prietenii săi cei mai buni sunt ucişi" pe bune ?! Sunt ucisi unul din cei mai buni prieteni ?????
Costirik pe 7 noiembrie 2012 15:26
:)))
Costirik pe 7 noiembrie 2012 15:29
wow ce plot cata imaginatie, cata originalitate:)))) acum sincer un film cu masini nu vad ce poate aduce nou, subiectul acesta este epuizat doar masini noi atat...
kronos18 pe 7 noiembrie 2012 17:05
bn ma cameroon costica....ia si fa tu filme originale....voi habar nu aveti cata munca e in spatele unui film si vine costica de la tara sa vorbeasca....sa nu indraznesti sa zici nimic inapoi !
Alex4Fun90 pe 9 noiembrie 2012 00:44
:)))))
mirko pe 7 noiembrie 2012 18:15
Cu ce poate fi diferit filmul fata de seria Fast and Furious? Si mai ales plot-ul filmului este extrem de uzat si fara imaginatie - un pilot de curse caruia ii se insceneaza uciderea celui mai bun prieten al sau si, bagat in inchisoare, se gandeste cum sa se razbune??? Pe bune? Cred ca producatorii de la Hollywood vor sa faca bani si din piatar seaca daca asta s-ar vinde bine. Eu nu stiu care va fi soarta acestui film dar sper din suflet sa nu se faca daca va avea aceasta cale. Si mai ales presimt ca se va asemana izbitor cu FaF.... Oh Doamne!!
yonutzTM pe 8 noiembrie 2012 00:19
Macar Fast and Furious, cel putin ultimul, a fost cel mai bun si aia vut ce vedea pe langa masini.
mirko pe 8 noiembrie 2012 17:57
Corect asta, ca si eu sunt un mare fan al seriei Fast and Furious, dar de se pare ca reteta pe carfe a avut-o aceasta franchisa a fost preluata si de Need For Speed... Inca prevad un esec in acest sens.
SANDA45 pe 8 noiembrie 2012 18:33
cata gramatica stiti si voi=)):))
rizea.alex70 pe 9 noiembrie 2012 08:49
Va fi cu siguranta un filme excelent...abia astept sa apara...si sper sa primeasca si continuari.
alex_il_fenomeno pe 17 decembrie 2012 12:36
de urmarit, macar de cei care au jucat celebrele jocuri NFS.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells