Ce se întâmplă în Clash of the Titans 2?

de Cristina Grigore în 24 Mar 2011
Ce se întâmplă în Clash of the Titans 2?

Continuarea producţiei de anul trecut a lui Louis Leterrier, Clash of the Titans, a început filmările în această săptămână, iar Warner Bros a însoţit comunicatul de presă care transmitea ştirea cu sinopsis-ul oficial şi integral al filmului, anunţă Collider.

Povestea noului film are loc cu zece ani după cea a primului, aici Perseu încercând să ducă o viaţă liniştită, ca pescar şi tată singur al lui Helius, fiul său de 10 ani.

Între timp, răbufnește o luptă pentru supremaţie între Zei şi Titani, iar Zeii, slăbiţi de lipsa de adoraţie a oamenilor, pierd controlul Titanilor, conduşi de turbulentul Kronos, tată al lui Zeus, Hades şi Poseidon. Cei trei îl aruncaseră pe tatăl lor, cu multă vreme în urmă, în temniţa aflată adânc sub pământ, Tartar.

Perseu (Sam Worthington) nu-şi poate ignora chemarea şi moştenirea super-omenească – ca fiu al Zeus (Liam Neeson) cu o pământeancă – iar atunci când Hades (Ralph Fiennes ) şi un alt fiu al lui Zeus, Ares (Édgar Ramírez) se aliază cu Kronos şi-l capturează pe tatăl lor, el porneşte în ajutorul acestuia, şi al întregii omeniri, supusă de către Titani la grele încercări. În ajutorul lui vin Regina Războinică Andromeda (Rosamund Pike), fiul lui Poseidon, Argenor (Toby Kebbell) şi zeul decăzut Hefaistos (Bill Nighy), iar călătoria în adâncurile pământului, pentru salvarea lui Zeus, este plină de neprevăzut.

Numită iniţial Wrath of the Titans, pelicula va rămâne momentan doar la numele de Clash of the Titans 2, iar pe scaunul regizoral va urca Jonathan Liebesman, cel care a ţinut şi cârmele proiectului Battle: Los Angeles. Gemma Arterton, interpreta lui Io, cea blestemată de Hera cu tinereţea veşnică, nu se va reîntoarce pentru sequel. Unul dintre motive este, se pare, implicarea în pelicula Hansel and Gretel: Witch Hunters.

Clash of the Titans 2 va fi filmat în 2D şi convertit ulterior la 3D. Lansarea în cinematografele americane va avea loc pe 30 martie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Erwin.Rommel pe 24 martie 2011 10:53
Un fel de God of war
Claudiu pe 24 martie 2011 11:27
Cu exceptia ca God Of War > Clash of the Titans in materie de storyline
Alex pe 24 martie 2011 11:45
Oare a avut asa mare succes porcaria asta de film incat au simtit nevoia sa-i faca o continuare?
Am fost 6 oameni la cinea sa vedem filmul si 4 au adormit.

dan pe 24 martie 2011 12:44
daca si la filmul asta adormi ,care te tine treaz pe tine, si sa stii ca a avut succes cu filmul asta
Alex4Fun90 pe 24 martie 2011 13:27
"Clash of the Titans 2 va fi filmat în 2D şi convertit ulterior la 3D" iar fac astia o prostie mare cat casa .. convertirea asta arata profesionalismul de care da dovada filmu' .
legolas05 pe 24 martie 2011 14:32
primul a fost bun.....il astept si pe asta
Vorador pe 24 martie 2011 19:07
Pacat ca nu va fi filmat direct in 3D,asa efectele vor fi la fel de slabe cum au fost si primul.A fost bunicel primul pentru un remake,dar nu mi-au placut efectele 3D.P.S.:Traiasca cei care joaca God of War.
kensu pe 24 martie 2011 19:38
Dureaza mai putin sa-l converteasca decat sa-l filmeze direct, si presupun ca e si mai ieftin. Nu stiu sigur, zic si eu...
Erwin.Rommel pe 24 martie 2011 19:43
Ai dreptate Claudiu. Iar Vorador bine zis
alex_il_fenomeno pe 26 martie 2011 10:12
primul a fost foarte alert , sper ca si acesta sa mentina o tensiune !
Qube86 pe 21 decembrie 2011 03:09
Prima parte a fost putin cam slabuta fata de asteptarile pe care le aveam la momentul ala...Acum am reusit sa vad si trailer-ul acestei a 2-a parti si iar imi creeaza niste asteptari destul de ridicate pentru ca arata foarte promitator...Sper sa fie mai bun...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells