Ce scene sunt filmate în IMAX din The Hunger Games: Catching Fire

de Gloria Sauciuc în 27 Nov 2012
Ce scene sunt filmate în IMAX din The Hunger Games: Catching Fire

După ce - în urmă cu câteva zile - era lansat un afiş animat pentru The Hunger Games: Catching Fire, posterul în flăcări stârnind admiraţii în rândul fanilor Jocurilor Foamei, iată că astăzi ajungem la declaraţiile lui Josh Hutcherson despre spectaculoasele platouri de filmare.

"Au construit la Atlanta un corn al abundenţei pentru filmări, şi arată minunat, cu apă şi cu raze care ies, cu oameni care urcă pe piedestal - e incredibil. Am văzut câteva imagini procesate pe computer, la care a lucrat Francis (Lawrence, regizorul) si arată pur şi simplu minunat", a declarat pentru MTV actorul.

Hutcherson a vorbit şi despre fragmentele turnate cu camere IMAX. Deşi nu a fost filmat în mod specific pentru formatul mare, The Hunger Games a fost difuzat pe ecranele IMAX, spre bucuria fanilor, iar Lionsgate a anunţat în luna iunie a acestui an că sequelul va avea secvenţe turnate cu camere IMAX. "Cred că ceea ce filmează, în arenă, o să fie în format IMAX", declară Hutcherson. "Aşa că atunci când veţi vedea filmul la IMAX, veţi vedea acelaşi film în Districte şi în Capitoliu. Atunci când ne veţi vedea sus în capsulă, va fi în IMAX. E surprinzător, e cool", a spus partenerul de platouri al lui Jennifer Lawrence.

The Hunger Games: Catching Fire va avea premiera în România peste un an, mai exact pe 22 noeimbrie 2013. Katniss şi Peeta  au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar, în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 27 noiembrie 2012 17:35
Abia astept sa apara ca sa-l pot viziona.
monu pe 27 noiembrie 2012 20:05
Uau apare si 2-ul ce tare abea astept sa apara
BookFreak pe 14 ianuarie 2013 18:42
aloo, sunt dupa o TRIlogie, deci va fi si 3 de ce lumea nu a aflat de aceste carti celebre, dar totusi de filme? adica e stupid dupa 3 carti, apar 2 filme si tu esti ceva gen: wow! nu stiam ca se face continuare! e cam patetic dupa mine
radu3455 pe 27 noiembrie 2012 22:23
sper sa fie la fel de bun ca primul
alex_il_fenomeno pe 29 decembrie 2012 13:51
primul nu mi s-a parut extraordinar, dar nici slab. o sa il vad si pe acesta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells