Ce filme vom vedea la Festivalul Filmului Britanic 2008?

de Razvan Boboc în 1 Feb 2008
Ce filme vom vedea la Festivalul Filmului Britanic 2008?

Filmele britanice vor constitui puncte de atractie pentru Zilele Dialogului Intercultural care vor avea loc in perioada 22 februarie-3 martie 2008 in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca. O serie de filme realizate recent vor reflecta angajamentul lumii artistice britanice fata de subiecte contemporane de interes. Selectia va include productii recente care au fost nominalizate sau au primit premii importante la festivaluri internationale, conform British Council.

Printre filmele care vor rula in cadrul evenimentului se numara “This is England”, in regia lui Shane Meadows, “Breaking and Entering” in regia lui Anthony Minghella, “Ghosts” - regia Nick Broomfield , “Grow Your Own”, realizat pe baza unui scenariu al celebrului Frank Cottrell Boyce.

Festivalul Filmului Britanic nu a fost organizat in toamna lui 2007, conform traditiei anuale, urmand sa fie reluat luna aceasta. In 2006, cand s-a desfasurat cea mai recenta editie a festivalului, au fost prezentate peste 20 de filme din cinematografia britanica recenta, selectate de criticul Mihai Chirilov.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells