Bruno: e gay, blond şi rău

de Ştefan Dobroiu în 3 Apr 2009
Bruno: e gay, blond şi rău

Borat şoca toată lumea în 2006, dar Bruno are ac de cojocul lui. Trailer-ul filmului cu prezentatorul tv austriac pornit să provoace haos în Statele Unite poate fi vizionat şi pe Cinemagia. Probabil că cele mai bune faze sunt păstrate pentru premiera programată în iulie (şi pentru comisia americană de rating, care a consideră că noul proiect al lui Sacha Baron Cohen e de nevizionat pentru minori), dar cele două minute şi jumătate ale trailer-ului arată foarte bine cât de nebun, incomod, absurd şi nemilos va fi Cohen cu prejudecăţile americanilor.

În acelaşi timp cu trailer-ul s-a lansat şi pagina de myspace a austriacului, plină de suculente detalii biografice. O puteţi accesa cu un click aici.

La rubrica "Despre mine" (sau "Abaus mich" în engleza lui foarte aproximativă) de pe pagina myspace, Bruno ne dezvăluie câteva detalii din scurta dar aventuroasa-i viaţă. Un adevărat trendsetter, Bruno a fost primul om bolnav de bulimie: "în '87, adică cu trei ani înainte de prinţesa Diana", spune el, după ce precizează că s-a născut la începutul anilor '80. La rubrica Mâncare preferată, Bruno nu aminteşte decât tampoanele Tampax: "Sunt mâncarea mea de bază, foarte săţioase. Au zero calorii şi după doar unul nu-ţi mai trebuie mâncare vreo 18 ore".

La capitolul abilităţi, Bruno mărturiseşte că-şi poate goli complet stomacul şi că suportă extraordinar de bine masajul. De asemenea, aflăm că cel care vrea să devină "cel mai celebru austriac după Hitler" poate rezista şase zile fără să... iasă afară ("opt când sunt îndrăgostit!").

Şi CV-ul lui Bruno conţine câteva surprize. După ce şi-a ratat debutul ca dansator în videoclipul melodiei Snap Rhythm is a Dancer, Bruno a îndeplinat funcţia de... pisoar în Klub Apartheid din Vienna, apoi a fost promovat ca portar. Aici l-au remarcat producătorii emisiunii Funkyzeit, a cărei audienţă spectaculosul portar prezentator a reuşit s-o mărească până la "7% din populaţia gay albă cu vârstă între 17 şi 23 de ani din întreaga regiune Schlesswig-holstein din sudul Tirolului austriac". O regiune pe care noi n-am reuşit s-o găsim...

Iată mai jos trailer-ul. Premiera românească a filmului este programată pentru 17 iulie.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex pe 3 aprilie 2009 17:35
cui i-a placut borat se va bucura si la glumele proaste ale lui bruno
drrtx pe 3 aprilie 2009 19:03
my god this is so funny....l-am vazut de vreo 7 ori e genial :)):))
nus gay pe 3 aprilie 2009 22:29
hmmm...din ce vad in trailer bui cine stie ce
angesa pe 3 aprilie 2009 23:32
Gay gay but he's INSANE!!!!!! Zau asa! Interpretul ....personajul .......nu stiu .....
Paul pe 4 aprilie 2009 04:58
too funky for my age!!! :p
ssth pe 4 aprilie 2009 10:41
Sunt sigur ca o sa fie frumos, si mi-ar placea ca lumea ce lasa comentarii sa vorbeasca in romaneste ca nu traiesc inca in SUA.
Dooku pe 4 aprilie 2009 22:36
Pare intr-un fel .... sau altul .... amuzant dar nu am vazut Borat ca sa pot face o comparatie, deja este pe net ? LOL
zzzzz pe 4 aprilie 2009 22:49
Filmu asta nu este facut doar pentru cateva '"glume proaste"' ci pentru a strivi conceptiile oamenilor despre ce cred Ei q este permis in societate .Si Bruno o face intr-un still demn de oscar
volumE pe 6 aprilie 2009 03:19
Doamne Fereste ! om nebun :)))) ... abia asta sa vad "filmul"
ratoon pe 10 aprilie 2009 19:53
abia astept sa apara =))))))))
Claudia pe 22 iunie 2009 16:17
How do you protect yourself against the man with two dildos?
marius93 pe 17 iulie 2010 20:23
Vreau sa vad filmul asta, chiar daca la prima vedere pare mai tampit

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells