Brad Pitt produce un film despre un tigru ucigaş

de Ştefan Dobroiu în 16 Aug 2012
Brad Pitt produce un film despre un tigru ucigaş

Brad Pitt compensează apariţiile tot mai rare pe marele ecran cu o intensă muncă de producţie, iar cel mai recent titlu anunţat în portofoliul său este The Tiger, bazat pe o carte scrisă de John Vaillant şi adaptată de cunoscutul scenarist Guillermo Arriaga.

Iniţial, filmul trebuia să fie regizat de Darren Aronofsky, anunţă cei de la Deadline, dar acesta a preferat să se implice în producţia lui Noah, noul său proiect cu Russell Crowe în rolul titular. Înlocuitorul său este Michael R. Roskam, autorul filmului belgian Bullhead, nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun film străin în 2012.

Povestea lui The Tiger se învârte în jurul unei mici comunităţi din câmpia siberiană, a cărei viaţă liniştită este dată peste cap de atacurile unui tigru feroce. Un activist pentru drepturile animalelor este chemat pentru a prinde tigrul, extraordinar de şiret şi acum cu totul şi cu totul feroce după ce a fost rănit într-o încercare anterioară a oamenilor de a-l prinde.

Roskam mai are un proiect în Statele Unite şi anume producţia HBO Buda Bridge, un thriller a cărui acţiune are loc în oraşul Bruxelles, în viitorul apropiat, când descoperirea cadavrului unei femei pe podul Buda va declanşa un şir de evenimente şocante.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 16 august 2012 11:28
Hm, interesant, foarte interesant. Din start am crezut ca actiunea ar fi avut loc in India, dar in Siberia, in zapada.... ar putea fi fascinant.
Han_Solo pe 17 august 2012 09:24
Pai in Siberia e mai plauzibil din start avand in vedere populatia mai rara din Siberia fata de pop din India.
danii1234 pe 16 august 2012 13:48
mi-ar placea sa-l vad
alex_il_fenomeno pe 29 august 2012 14:32
sa vedem ce viziune are starul american ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells