Au inceput inscrierile pentru workshopul Let`s Go Digital!

23 Apr 2007
Au inceput inscrierile pentru workshopul Let`s Go Digital!

Daca ai intre 14 si 18 ani si vrei sa faci un film, neparat trebuie sa incerci workshopul Let`s Go Digital! din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Vei merge la Sibiu si timp de 10 zile inveti pas cu pas cum se face un film - scrii scenariul, regizezi, filmezi, editezi si descoperi cu ochii tai ce e intotdeauna in spatele camerei de filmare. Let`s Go Digital! este un workshop ce da anual ocazia unui grup de 15 de tineri (alesi in urma unei preselectii) sa invete sa filmeze cu o camera digitala, sa editeze un film cu o durata maxima de 3 minute si sa participe la prelegeri si activitati ce le ofera informatiile de care au nevoie pentru finalizarea filmelor lor. Toate cele 5 filme, realizate in echipe de cate 3, sunt prezentate intr-o proiectie speciala, iar publicul voteaza cel mai bun film.

A patra editie Let s Go Digital! se va desfasura anul acesta in Sibiu, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania, in perioada 1-10 iunie. Vor fi selectionati 15 participanti cu varsta intre 14 – 18 ani, atat din Sibiu cat si din alte orase. Pentru participantii din alte orase, organizatorii vor acoperi cheltuielile de transport si cazare pentru perioada petrecuta la Sibiu. Dupa incheierea celei de-a 6-a editie TIFF, Let’s Go Digital va continua independent cu o scoala de vara in luna august a acestui an, care se va desfasura dupa acelasi model, dar pe o durata mai mare si cu o desfasurare de forte mai puternica, pe masura succesului de care s-a bucurat pana acum Let’s GO Digital.

Fiecare participant va trimite un CV (cu foto atasat), o scrisoare de motivatie si o propunere de 1 pagina pentru un scenariu de spot publicitar al Festivalului de Film Transilvania cu durata de 30 sec. Eventualele cunostinte de limba engleza ale aplicantului vor reprezenta un avantaj. Optional puteti trimite o caseta VHS, miniDV sau DVD care trebuie sa contina o selectie de imagini filmate de participanti in diverse imprejurari (vacante, evenimente personale sau oficiale etc). Imaginile trebuie sa demonstreze aptitudinile si inclinatia spre film a aplicantului.

Toate materiale trebuie trimise pana la data de 16 mai 2007 (data postei) pe adresa : FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FILM TRANSILVANIA LET’S GO DIGITAL ! Strada Popa Soare, nr. 52 Sector 2 Bucuresti

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells