Atmosferă de basm la TIFF, alături de Persil

de Cinemagia în 30 Iul 2021
Cluj, 10 zile de artă, cu peste 170 de filme, expoziții și cineconcerte, sute de invitați speciali și mii de iubitori de film

Bucurie, energie pozitivă și entuziasmul revederii - cam așa s-ar descrie această ediție a Festivalului de Film Transilvania (TIFF), cel mai mare festival de film din România. Desfășurat după o perioadă de pauză în ceea ce privește evenimentele culturale, ca urmare a situației pandemice, ediția din acest an a festivalului stă sub semnul bucuriei și speranței.

Susținător al artei în diferitele ei forme, Persil este sponsor al Festivalului de Film Transilvania, încurajând iubitorii de cultură să își dedice timpul și energia către ceea ce contează mai mult pentru ei, fie că este vorba despre întâlniri cu oameni dragi, repetiții, experiențe inedite sau orice activitate care îi ajută să își exprime creativitatea. Tocmai de aceea, brandul este prezent la această ediție a festivalului cu activări care implică joc, interacțiuni de calitate între părinți și copii, creativitate și bucurie. În primul weekend al evenimentului, Persil le-a oferit iubitorilor de film și artă un spațiu unde s-au putut relaxa cu prietenii sau au mers alături de copii, pentru a încerca diferite jocuri. De asemenea, pe toată perioada evenimentului, în fiecare seară, un photobooth interactiv Persil este deschis la intrarea în zona de proiecție filme de la UBB Cluj.

”Suntem bucuroși să fim alături de TIFF la această ediție, care nu numai că marchează aniversarea a 20 de ani a celui mai important festival de film din România, dar reprezintă și un moment de entuziasm, libertate și revenire la normal după o pauză pe care cu toții am resimțit-o în ceea ce privește interacțiunile sociale și culturale. Susținem importanța evenimentelor culturale și artistice în viața noastră și ne bucurăm să fim alături de toți cei care îndrăgesc filmul, încurajându-i să profite la maximum de energia creată în jurul festivalului de la Cluj”, spune Anca Bogdan, reprezentant Persil, Henkel România.

Exploreaza subiecte similare:

festival:tiff 2021

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells