AnnaSophia Robb face surf fără o mână

de Ştefan Dobroiu în 4 Feb 2010
AnnaSophia Robb face surf fără o mână

AnnaSophia Robb, pe care ai văzut-o în cinematografele din România în Cursa spre Witch Mountain şi Jumper, a fost distribuită în Soul Surfer, un film biografic despre Bethany Hamilton, o sportivă care a făcut carieră în lumea surfului deşi şi-a pierdut mâna pe când avea doar 13 ani.

Sean McNamara va regiza filmul, iar Dennis Quaid şi Helen Hunt vor interpreta rolurile părinţilor protagonistei. Cântăreaţa de country Carrie Underwood va apărea şi ea în Soul Surfer în rolul liderei organizaţiei de tineret a unei biserici.

Scenariul se bazează pe autobiografia lui Bethany Hamilton, care descrie cum aceasta şi-a pierdut mâna (o întâlnire cu rechinii) şi câte greutăţi i-a pus handicapul în calea visului (împlinit!) de a deveni una dintre cele mai cunoscute surferiţe ale lumii.

În acest moment nu se ştie dacă AnnaSophia Robb va apărea în scenele de surf şi nici prin ce metodă îi vor îndepărta producătorii un braţ din fiecare cadru al noului film.

Asemănată adesea cu Dakota Fanning, Robb este una dintre cele mai apreciate actriţe minore, acest rol putând s-o arunce în vizorul membrilor Academiei Americane de Film pentru un posibil Oscar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogdan0125 pe 4 februarie 2010 16:50
Abia astept sa vad filmul.
AimeeLov pe 27 august 2011 15:34
Pare interesant.Suna a film motivational.Deabia astept sa il vad.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells