Andrew Garfield l-a pus pe Spider-Man pe skateboard

de Cristina Grigore în 27 Iun 2012
Andrew Garfield l-a pus pe Spider-Man pe skateboard

Protagonistul lui The Amazing Spider-Man, Andrew Garfield, a vorbit într-un interviu acordat site-ului MTV despre contribuţiile aduse acestui reboot. Printre acestea se numără şi folosirea în numeroase scene a skateboard-ului, un talent nou inclus în lista de abilităţi ale lui Spidey.

Actorul de 28 de ani a fost de părere că personajul său va beneficia de pe urma acestei idei, în condiţiile în care este vorba de începuturile acestuia.

„A fost ideea mea ca această versiune a lui Peter să folosească skateboard-ul şi asta poate pentru că şi eu am făcut asta când eram mai mic şi este ceva personal pentru mine”, a spus Garfield, încântat că producătorii au şi fost de acord să o folosească.

„Am legat atât de frumos acest amănunt cu ideea activării superputerilor într-o singură zi… Ceea ce a fost întotdeauna important pentru mine în ceea ce îl priveşte pe Spider-Man este relaxarea, umorul şi entuziasmul de care dă dovadă un adolescent care intră în posesia unor asemenea puteri”, a mai explicat el.

În plus, a ţinut să adauge şi producătorul Peter Tolmach: „Peter poate face chestii cu skateboard-ul despre care unii doar visează. Şi e o plăcere să îl urmăreşti. Este ceva fascinant!”.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsag pe 28 iunie 2012 01:14
Din cate am citit eu pe IGN filmul "The Amazing Spider-Man" este cam EPIC FAIL dar vreau sa il vad si eu cand apare la noi in cinema ?
geezus pe 28 iunie 2012 04:33
Nu e epic fail...trilogia veche e epic fail fata de asta...
nsag pe 28 iunie 2012 09:17
Da aici ai dreptate .
alex_il_fenomeno pe 19 iulie 2012 13:44
amuzanta intamplarea in cauza .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells