Alisen Down, in familie cu 13 pisici

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 29 Iun 2006
Alisen Down, in familie cu 13 pisici
Alisen Down, cunoscuta telespectatorilor din serialul Mysterious Ways / Calea misterelor a devenit un nume tot mai cunoscut de catre cinefili in ultimii ani. Nascuta intr-o suburbie din Vancouver, a crescut inconjurata de animale pe care obisnuia sa incerce sa le distreze prin diverse pamflete. De cand se stie si-a dorit sa devina actrita si inca de mica obisnuia sa scrie si sa isi produca propriile piese.
Dupa ce a absolvit liceul, Alisen a urmat cursurile Academiei de Arte Dramatice din California, iar mai apoi s-a mutat in Anglia pentru a-si continua studiile la Academia Britanica din Oxford. S-a intors mai apoi in Vancouver unde a inceput sa puna bazele viitoarei sale cariere.
Down a reusit sa cucereasca lumea filmului prin umorul sau negru si o frumusete aparte. A trecut cu mare usurinta de la roluri de teatru, in piese ca Hurly Burly, Death and the Maiden, la cele de televiziune. Anul 2000 a insemnat si recunoasterea talentului sau, actrita primind premiul Leo Awards pentru “Cea mai buna actrita” si premiul Gemini Awards pentru rolul din Cols Squad. Cel mai cunoscut rol al lui Alisen ramane insa cel din serialul Mysterious Ways / Calea Misterelor, difuzat de Pro Cinema in fiecare vineri de la ora 20.00, unde interpreteaza rolul unei tinere absolvente a Universitatii de Fizica, care impreuna cu echipa sa incearca sa rezolve tot felul de mistere paranormale.
In momentul de fata, Alisen locuieste in Vancouver, impreuna cu una din cele 13 pisici ale familiei sale. Down este o mare iubitoare de animale, avand de asemenea si doi caini, Akuna si Jake. Timpul liber si-l petrece jucandu-se cu animalele si invatand sa cante la vioara.
Taguri:  Alisen Down

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexcretu75 pe 20 iulie 2010 16:58
Sper sa mai gasesc si eu un pisic ca al meu a fugit pe sub poarta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells