Albastru de MediaPro pentru Zeffirelli

27 Feb 2003
Albastru de MediaPro pentru Zeffirelli
Filmarea peliculei Callas Forever si-a lãsat amprenta pe studiourile de la Buftea: culoarele MediaPro Pictures au devenit peste noapte locatii de filmare. Pe peliculã, Studiourile unde Maria Callas a înregistrat aria din Carmen sunt, de fapt, coridoarele din Buftea, pe care Zefirelli le-a vrut vopsite în totalitate în albastru, si pline de afise ale unor celebri cântãreti ai momentului.
Iar Zeffirelli, renumit pentru exigenta sa, s-a declarat foarte multumit de colaborarea cu echipa românã, aceasta reusind sã se ridice la standardele regizorului.
“Nu as fi putut realiza nicãieri ceea ce am realizat aici. Am înâlnit o atmosferã extraordinarã, am lucrat cu oameni deosebiti, cu mintile si inimile deschise. Îmi place foarte mult România: voi face tot posibilul sã mã întorc aici.”
Spectatorii români se vor putea bucura de aceastã sãrbãtoare cinematograficã înecepînd de vineri, 28 februarie, la cinematografele Scala si Hollywood Multiplex din Bucuresti, precum si la Brasov. Premiera filmului “Callas Forever”, regizat de Franco Zeffirelli, coprodus si distribuit de MediaPro Pictures, va avea loc la ora 19:30, la Scala.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
GeorgeGeo2011 pe 11 mai 2012 15:05
.
GeorgeGeo2011 pe 11 mai 2012 15:06
.
GeorgeGeo2011 pe 11 mai 2012 15:08
.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells