12 Postere-portret din The Expendables 2

de Cristina Grigore în 27 Apr 2012
12 Postere-portret din The Expendables 2

Studiourile Lionsgate au dat publicităţii o serie de postere-portret ale protagoniştilor din The Expendables 2, continuarea succesului din 2010 cu încasări de pe 270 de milioane de dolari în toată lumea.

Imaginile, preluate de FirstShowing.net, ni-i prezintă pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth şi Nan Yu.

Acţiunea filmului este setată de domnul Church (Willis), care reuneşte echipa de mercenari de elită pentru ceea ce urmează a fi o misiune simplă, însă când unul dintre ei este ucis chiar în timpul desfăşurării misiunii, dorinţa de răzbunare duce echipa în inima teritoriului inamic, împotriva unui duşman neaşteptat.

Cu un buget de producţie de 100 de milioane de dolari, filmările la The Expendables 2 au început anul trecut, în septembrie, iar printre locaţiile de producţie s-au numărat oraşe din Bulgaria, Russia, Franţa şi Hong Kong. Filmările din Bulgaria nu fost lipsite de probleme: unul dintre cascadori a murit într-un accident provocat de explozia unei bărci pneumatice, iar echipa de producţie a primit o amendă substanţială din partea autorităţilor bulgare de mediu, pentru intervenţia fără autorizaţie asupra vegetaţiei într-o zonă protejată prin lege.

Lansarea în România a filmului va avea loc pe 31 august 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 27 aprilie 2012 09:33
Nu stiu ce cauta Cris Hemshwort in acest film. Parca era vorba ca The Expendables reuneste actori ai filmelor de actiune....doar daca nu cumva si The Last Sond se incadreaza in aceasi categorie, ori este o tentativa de a atrage si domnisoare la acest film.
blackheart4you pe 28 aprilie 2012 09:04
song*
Doar.Sucre pe 29 aprilie 2012 00:03
Jason Statham nu e veteranul filmelor de actiune .
catasmile17 pe 27 aprilie 2012 14:56
arata super aceste postere.
MNarcis pe 27 aprilie 2012 17:41
M-a uimit faza cu bulgari (cu amenda) insa (muritori de foame, ca de obicei) probabil ca cu amenda data a platit pensia la varstnici pe o luna, altfel trebuia sa se imprumute la FMI si apoi sa le dicteze ce sa faca in propria lor tara (cam ca la noi)asa ca pana la urma ma razgandi, a fost buna ideea cu amenda :)) ups......(deviez de la subiect) ma scuzati, posterele sunt frumoase dar daca vroiau ceva spectaculos atunci trebuia sa ii puna par lu' nenea Bruce Willis si atunci chiar ieseau niste postere de povestit la nepoti. Acum serios daca filmul ar avea scenariu la fel de bun si valoros cum sunt actori care joc in acest film probabil ca ar avea incasarile lui The Dark Knight.
kitycina pe 28 aprilie 2012 13:33
Interesant ce spui tu despre bulgari macar ei folosesc banii in interesul statului si nu in interesul propiu(buzunarul mare ca al popei) Insa la noi dak se intampla asa ceva le spunea ceva de genul:” Bai fratilor amenda este de suma Z , nu va dau amenda ca e mare si usturatoare dar imi dati mie suma Y si ati scapat ;) ”. Cam asa se procedeaza la noi. Upss...am deviat si eu de la subiect..in fine cat despre film 1 n-am vazut, si nu cred ca are rost sa ma duc la 2 ca nu stiu despre ce este vb...e bun filmul? m-as uitat pe internet la prima parte, cine l-a vazut??
BadDreams pe 27 aprilie 2012 19:13
Interesant...
Vorador pe 27 aprilie 2012 20:51
Prima poza ar fi trebuit sa inceapa cu Chuck Norris,doar el ii va salva pe toti la ananghie.
CosminHorrorMaster pe 27 aprilie 2012 21:35
Sper sa apara toti acesti actori in mai mult decat 2 scene (ca in primul de altfel).
The_Expendable pe 28 aprilie 2012 00:13
Sunt de acord cu tine , Cosmin.

Sa apara toti actorii mari de actiune in mai multe scene de la inceput pana la sfarsit , nu ca Arnold si Willis in prima parte, cate 2 minute fiecare.

Am presimtirea ca Filmul nu va fi foarte bun. Prima parte nu prea mi-a placut , toata actiunea , scenele , nu prea au sens , nu este un film de actiune interesant , nu se ridica la nivelul filmelor de actiune din anii 80/90 , Insa sunt sigur ca partea 2 va fi mult mai bun.

xerses pe 28 aprilie 2012 08:38
Ce "botit" la fata este Arnold!
Tudii pe 30 aprilie 2012 22:16
Dupa parerea mea, Van Damme, daca va juca pe tot parcursul filmului, va face Expendables 2 mult mai interesant ca Expendables 1
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 17:22
de urmarit cu mare curiozitate !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells