Primele imagini din Django Unchained

de Cristina Grigore în 27 Apr 2012
Primele imagini din Django Unchained

La aproape un an de când Quentin Tarantino şi-a anunţat noul său efort regizoral, Django Unchained, fanii regizorului au ocazia să vadă primele două imagini din film (publicate de Dailymail.com) în care apar câțiva dintre protagonişti: Christoph Waltz, Jamie Foxx şi Leonardo DiCaprio.

Filmul are în centru aventurile lui Django (Foxx), un sclav eliberat de un vânător de recompense german (Walz), care devine mentorul acestuia şi care îl învaţă dedesubturile meseriei sale.

Scopul lui Django este acela de a-şi elibera şi soţia (Kerry Washington) din mâinile mârşavului Calvin Candie (Di Caprio), fostul său stăpân de pe plantaţia din Mississippi, Candyland. Un loc al abuzurilor şi al violenţei, Candyland este coşmarul cel mai mare al unui sclav şi locul unde Django şi Broomhilda, soţia sa, au suferit cele mai mari umilinţe din viaţă.

Din distribuţia peliculei, a cărei lansare va avea loc în cinematografele noastre pe 18 ianuarie 2013, mai fac parte Samuel L. Jackson, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell, Don Johnson, Joseph Gordon-Levitt şi RZA.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 27 aprilie 2012 09:47
Va fi bun in rol de om marsav Di Caprio.
darayawaus pe 27 aprilie 2012 11:31
In sfarsit, DiCaprio se pare ca a inteles ceea ce multi dintre noi ne doream sa inteleaga - sa-si diversifice partitura. Un actor versatil joaca si in comedii, musicaluri sau, ca in cazul de fata, intr-un rol negativ. Au mai facut-o si altii, si n-au avut de pierdut. Sper, spre binele lui, sa scape de imaginea de barbat batran (a se citi imbatranit) in corp de tanar imberb, torturat de psihoze si, obligatoriu, imbracat in costum, cu care ne-a obisnuit si obosit (cel putin pe mine), si sa confirme sperantele pe care si le-a pus multa lume in el, si anume ca poate fi un actor bun, si nu doar un actor care joaca in filme bune.
JohnnyAddams pe 27 aprilie 2012 12:01
DiCaprio a avut un mare noroc in cariera, decesul lui River Phoenix. Si vorbesc foarte serios, a castigat numeroase roluri care ii erau creditate lui River, dupa moartea acestuia. Chiar si rolul din TItanic. Acum poate sa arate daca poate juca si altceva, desigur, singurul rol al sau mai diferit a fost in "What's Eating Gilbert Grape". Desigur, si in "Shutter Island" si-a schimbat putin personajul obisnuit.
MsTasty pe 28 aprilie 2012 12:01
haha de acord ! couldn't agree more!
cristi23 pe 27 aprilie 2012 12:59
se anunta a fi un film bun.........super
gdanielu pe 27 aprilie 2012 13:15
Joseph Gordon-Levitt nu mai joaca in Django...
catasmile17 pe 27 aprilie 2012 14:53
Looks great.
ice_eyes pe 27 aprilie 2012 23:56
Deabi astept!
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 17:19
la ce nume se perinda aici , nimeni nu ar trebui sa il rateze !
AimeeLov pe 28 iunie 2012 22:00
Promiţător ...M-a făcut curioasă cu asemenea distribuţie nu prea îmi doresc să îl ratez...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells