Human Trafficking

(2005)

Trafic uman

Poster Human Trafficking Postere Human Trafficking

Sinopsis Human Trafficking

Mai mult

Sute de mii de tinere femei au fost smulse din vietile lor si aruncate intr-o existenta infernala, plina de brutalitate: prostitutia... Filmul prezinta povestea catorva dintre ele si a acelora care lupta pentru drepturile lor.

Filmul evidentiaza unele metode prin care victimele, de obicei femei, cad prada. In general e vorba de modelling, alteori un tip te convinge sa mergi cu el in alta tara, sau musti momeala pe site-urile de matrimoniale. Daca astea se datoreaza…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: caessar
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Mira Sorvino Mira Sorvino Kate Morozov Donald Sutherland Donald Sutherland Agent Bill Meehan Robert Carlyle Robert Carlyle Sergei Karpovich
Rémy Girard Rémy Girard Viktor Tagarov Emma Campbell Emma Campbell Samantha Gray Lynne Adams Lynne Adams Ellen Baker
Isabelle Blais Isabelle Blais Helena Votrubova Vlasta Vrana Vlasta Vrana Tommy Joe Cobden Joe Cobden Richard Sapperstein
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

For Sale Productions (Muse)

Tip Ecran

normal

Țara

Canada

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mu_zz_i pe 10 Decembrie 2007 22:14
Socant!
Un film care din pacate bate realitatea din ziua de azi! film care arata cum poti ajunge in mana traficantilor de carne vie fara sa-ti dai seama.
Film care ar trebui pus in programele de prevenire a traficului de carne vie care se ruleaza prin scoli!

10 0
bulinuttza pe 24 Iunie 2009 18:23
Un film cutremurator, care reflecta perfect realitatea zilelor noastre. Stiam ca exista asa ceva dar parca dupa ce am vazut scenele din film si intreg filmul...am ramas asa, cu un gust amar. Pacat ca se intampla asa ceva. Un film care ne trezeste la realitate si ne face sa ne gandim de doua ori la felul in care a ajuns societatea din ziua de azi.
Desi filmul nu este chiar scurt, pot spune ca m-a tinut cu sufletul la gura de la inceput si pana la sfarsit. Cu siguranta merita vazut.

5 0
Mirona-Ioana pe 25 Aprilie 2009 15:51
Sclavagismul zilelor noastre
Un film greu de vazut, pentru realitatea dura a lumii traficantilor de oameni si a brutalitatii la care sunt supuse victimele, femei, copii din toata lumea. Dar un film necesar, de aratat naivilor, mai ales pitzipoancelor care viseaza sa emigreze sau sa ajunga vedete pe podiumurile de moda, prin filme, agentii de publicitate etc. America este un nou imperiu roman, in care se traficheaza sclavi, pentru placerile sexuale ale bogatilor sau pur si simplu pentru a fi omorati.
5 0
CazaGio pe 18 August 2012 00:06
Din pacate, acest film se inspira din fapte reale. Asta este realitatea cutremuratoare... Merita vazut !!! Pe mine cel putin m-a miscat enorm...
4 0
mireya25 pe 04 August 2011 21:34
mireya25
Dupe ce vezi acest film iti doresti sa crezi ca nu e nimic real , dar de fapt este mult mai rau in ziua de azi :(
4 0
dorin78 pe 23 Ianuarie 2010 11:15
cruda realitate
Un film foarte realist.
Nu exista judet, oras, chiar comuna din Romania in care temutii interlopi sa nu-si faca propria lege. Minorii devin o victima sigura in plasa acestor infractori pentru care banul este singura religie. Zeci de mii de fetite, copile inca, au fost transformate dupa 1990 in sclave sexuale si scoase peste granita. Politia de frontiera “monitorizeaza” de aproape 20 de ani, insa rezultatele sunt impresionante doar in statistici. In fiecare oras din Romania, tentaculele criminalitatii economico-financiara si chiar cea organizata au anihilat, din start, politicieni, colonei si generali de politie, judecatori.
Primul pas în atragerea tinerelor este promisiunea unui salariu atragator de pâna la 3.000 de euro pe luna, în conditiile în care în România se câstiga de zece ori mai putin. Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii,… citeşte

3 0
Ciprian_2007_tl pe 23 Ianuarie 2013 00:19
Un film de nota 10, inspirat din fapte reale.Recomand filmul in special fetelor care cred ca au toata lumea la picioare.Si cred in mare parte in straini sau in oameni care abia iau cunoscut .Realitatea e dura, si o adevarata drama din viata de zi cu zi pe care o traiesc unele fete. Oricum traficul de persoane va exista mereu.
2 0
pisicuta1 pe 06 Iulie 2012 22:06
.
f bun real ,socant ,merita vazut!..................
1 0
1900toamna pe 13 Februarie 2012 17:33
un film bun!
un film care cu siguranta ar trebui vizionat de catre toti adolescentii, ca parinte te doare sufletul cand te uiti, iti vine sa iti inchizi copilul in casa, ii dai drumul dupa 30 de ani...:)
1 0
miss.otix pe 24 August 2009 21:36
Deci , pe bune , chiar merita sa vedeti filmul . Reflecta realitatea , care este atat de dura , incat uneori nici nu vrem s'o acceptam . Insa ne invata si sa luptam , sa incercam sa iesim victoriosi . So .. watch it !
1 0
nico pe 17 Mai 2008 20:31
cel mai bun film vazut vreodata .asa ceva se intampla in fiecare zi .....merita vazut ;)
1 0
dorin78 pe 23 ianuarie 2010 10:39
Un film care prezinta realitatea dura din zilele noastre. Nu exista judet, oras, chiar comuna din Romania in care temutii interlopi sa nu-si faca propria lege. Minorii devin o victima sigura in plasa acestor infractori pentru care banul este singura religie. Zeci de mii de fetite, copile inca, au fost transformate dupa 1990 in sclave sexuale si scoase peste granita. Politia de frontiera “monitorizeaza” de aproape 20 de ani, insa rezultatele sunt impresionante doar in statistici. In fiecare oras din Romania, tentaculele criminalitatii economico-financiara si chiar cea organizata au anihilat, din start, politicieni, colonei si generali de politie, judecatori. Primul pas în atragerea tinerelor este promisiunea unui salariu atragator de pâna la 3.000 de euro pe luna, în conditiile în care în România se câstiga de zece ori mai putin. Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa in toata tara. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia
ColourNew pe 28 Mai 2022 20:11
Un film extraordinar ...L-am văzut de 5 ori si cred ca acesti traficanti trebuie închiși și chinuiți pe viață in cele mai cumplite moduri...
0 0
crome pe 15 Octombrie 2021 14:28
Excelent acest film din doua parti ,merita sa urmariti conditia femeii in special in traficul de carne vie care are tentacule pe tot globul ,in prezent sunt traficate anual 800 chiar 900 de mii de persoane.
0 0
cezarica98 pe 11 Octombrie 2020 15:40
Un film dur,înspaimantator, cu un subiect ce bate realitatea de azi, si anume, traficul de persoane. E o afacere atat de mare si de tentanta pentru cei care ar face orice pentru bani si putere, incat cu greu ar putea fi oprita, are loc peste tot, chiar si acolo unde nu te astepti. Cinematografic este un film legat si interpretat excelent, oferind o viziune cat mai fidela a anumitor aspecte din jurul nostru, aspecte sociale cunoscute, dar de cele mai multe ori ignorate. Un film care ne da dovada ca uneori nu poti avea incredere in nimeni, decât in propria persoana.Recomand! vazut si revazut!
0 0
giuliano_surmey pe 19 Martie 2020 23:10
Unde al pot vedea tradus in romana?ca nu al pot vedea asa datomi un stie unde il pot vedea
0 0

Spune-ţi părerea despre Human Trafficking

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Human Trafficking
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells