Tim Burton, despre Beetlejuice 2 şi reîntoarcerea la franciza Batman

de Cristina Grigore în 27 Apr 2012
Tim Burton, despre Beetlejuice 2 şi reîntoarcerea la franciza Batman

Într-un interviu acordat MTV.com, regizorul Tim Burton a vorbit atât despre noua sa producţie, Dark Shadows, cât şi despre continuarea lui Beetlejuice şi revenirea la aventurile lui Batman.

În ciuda faptului că din trailer şi din alte materiale video destinate publicităţii, Dark Shadows este văzut ca fiind o comedie, Burton a spus: ”Eu nu m-am gândit la acest film ca la o comedie. Nu vreau să fiu ironic sau altceva, dar Barnabas Collins este încuiat într-un sicriu pentru 200 de ani, iar când iese de acolo e clar că se va întâmpla ceva ieşit din comun”.

Cât despre Beetlejuice 2, regizorul a dezvăluit că producţia va începe îndată ce Seth Grahame-Smith va termina scenariul. „Încă mai lucrează la poveste, aşa că deocamdată aştept pur şi simplu să vad cu ce vine”. Iar cum Christopher Nolan a decis că nu va reveni la cârma unei noi serii Batman, Burton a fost întrebat dacă nu l-ar tenta să preia el scaunul regizoral. Însă cineastul a declinat propunerea: „Cred că am destule proiecte care să-mi solicite atenţia acum”, a motivat el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 27 aprilie 2012 09:50
Bun raspunsul.
Bayard pe 27 aprilie 2012 10:23
Ar fi un dezastru sa vina Burton sa faca un Batman dupa Nolan.... diferenta ar fi uriasa, si ar fi primit foarte rau un film din asta.

Oricum: Beetlejuice Beetlejuice Beetlejuice uh oh

calin88 pe 27 aprilie 2012 11:08
Prea mult se insista cu viitorul francizei, TDKR nici macar nu a aparut inca, iar cu o actuala trilogie atat de buna minim 5 ani va trebui sa asteptam sa vedem o reinventare a lui Batman, la fel e si cazul la Spiderman(1 bun, 2 foarte bun, 3 slabut) au asteptat 5 ani sa il refaca si pt fani li s-a parut cam repede intucat la intervalul asta de timp unii isi doresc ceva nou iar altii poate isi doresc o continuare, parerea mea este ca nu poti concluziona otrilogie lasand prea mult loc de continuare pt ca oamenii vor dori sa vada ce s-ar mai putea intampla mai departe
Bayard pe 27 aprilie 2012 12:43
Pai cine zice ca lasa loc de continuare? :) circula un zvon ca Batman o pateste .... si in benzile desenate la un moment dat Robin devine Batman. Nu stiu detaliile :)
JohnnyAddams pe 27 aprilie 2012 11:41
Dark Shadows chiar pare o comedie proasta din trailer. Insa sper ca asta este doar o idee de prost gust a producatorilor pentru a promova filmul. As vrea sa vad un thriller intunecat gen Sleepy Hollow, Sweeney Todd.
cristi23 pe 27 aprilie 2012 13:02
e adevarat ca diferenta dintre seria lui nolan si a lui burton e mare.........dar nu se stie ce ne rezerva viitorul....e un regizor bun si poate ca ar fi iesit ceva interesant....in orice caz....seria lui Nolan pare greu de egalat
catasmile17 pe 27 aprilie 2012 14:55
nice. Sincer cred ca ar fi fost cam mult pentru el sa preieie Batman.
nicolas84 pe 27 aprilie 2012 18:15
NU NU NU....chiar nu mai am nevoie de viziunea tim burton asupra batman.
Oricum asta ma face sa fiu sigur ca nu o sa mai ma uit la NIMIC Batman dupa terminarea trilogiei Nolan.

Vorador pe 27 aprilie 2012 20:47
Zi mersi ca nu s-a mentionat nimic despre Joel Schumacher,el este omul care si-a batut joc de acest personaj.Oricum este o stire care nu va deveni niciodata realitate,asa cum scrie si in articol:„Cred că am destule proiecte care să-mi solicite atenţia acum”.
Vorador pe 27 aprilie 2012 20:43
Pentru mine Tim Burton a oferit cea mai buna atmosfera din toate filmele cu Batman.Christopher Nolan a dat cel mai bun scenariu posibil pentru acest super erou,dar la imagini si atmosfera intunecata Tim Burton este superior,am vazut in copilarie Batman Returns de nenumarate ori,iar daca l-as revedea si acum mi-as aduce aminte de zilele de odinioara,inca mai am filmul pe VHS,dar numai imi functioneaza videoul.
CosminHorrorMaster pe 27 aprilie 2012 21:34
Hmm... ar fi grozava o continuare a lui Beetlejuice. Insa nu vad un alt Batman fata de cel al lui Nolan.
Petra pe 28 aprilie 2012 23:46
CosminHorrorMaster, cu siguranta, peste cativa ani ani, o sa vedem un reboot al supereroului, Batman.
GeorgeGeo2011 pe 29 aprilie 2012 17:54
Daca ar face burton un alt film cu batman cu siguranta nu s-ar compara cu cele al lui christopher nolan
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 17:22
dupa atat de mult timp , cam discutabil primul film numit ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells