Trailer nou pentru Iron Man

de Ştefan Dobroiu în 8 Mar 2010
Trailer nou pentru Iron Man

Cei de la Paramount au lansat aseară, imediat după gala premiilor Oscar, cel de-al doilea trailer pentru mult-aşteptatul Iron Man 2. Combinaţie de imagini văzute în primul trailer, dar şi de surprize, noul montaj ni-l arată mai de aproape pe Vanko, criminalul de origine rusă interpretat de Mickey Rourke. Acesta îşi creează propriul costum de luptă în timpul detenţiei sale dintr-o închisoare rusă şi-şi pune mişcările în aplicare exact în timpul circuitului de Formula 1 din principatul Monaco, la care participă şi Tony Stark (Robert Downey Jr.).

Mai important decât atât este faptul că de această dată aflăm cât de mare este miza noii provocări a lui Iron Man: alături de vechiul său prieten James Rhodes (Don Cheadle), costumat în War Machine, versiunea mai veche a roş-auriului Iron Man, Stark trebuie să lupte cu o adevărată armată de maşinării asemănătoare.

Iată mai jos sinopsisul oficial al filmului: "Lumea întreagă ştie că inventatorul miliardar Tony Stark este supereroul Iron Man. Guvernul, presa şi chiar publicul fac presiuni asupra genialului inventator pentru ca acesta să-şi doneze imbatabila armură oamenilor de ştiinţă ai armatei, dar lui Tony îi este teamă că revoluţionara tehnologie va ajunge în mâini greşite. Cu Pepper Potts şi James Rhodes alături, Tony creează noi alianţe şi se confruntă cu distrugătoare noi forţe, printre care criminalul Vanko, dar şi fabricantul de arme Justin Hummer."

Regizat de acelaşi Jon Favreau, Iron Man 2 se lansează în lumea întreagă pe 30 aprilie.

Poţi vedea mai jos noul trailer. Crezi că Iron Man 2 va fi la fel de interesant ca primul film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 8 martie 2010 17:13
tare...
Andu pe 8 martie 2010 18:45
Super marfa o sa fie un film tare parca era mai bine cu Mandarin
OwYBeS pe 8 martie 2010 21:23
Sunt sigur ca va fi blockbusterul anului...
SimpaticSiAmabil pe 11 martie 2010 02:51
Imi pare rau sa o spun dar nu va fi mai bun ca primul desi Iron Man mi-a placut foarte mult in mare parte mai ales din cauza lui Robert , partea a 2 va pierde mult din prima linie care o detine Iron man 1! Adica va fi prea SF nu ca nu ar fi dar ma asteptam sa pastreze aceeasi credebilitate ca Batman! In fine ramane de vazut
robbiex2 pe 1 mai 2010 15:10
meserieee !!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells