Traficantul de arme, din octombrie în librării

12 Oct 2010
Traficantul de arme, din octombrie în librării

Hugh Laurie, actorul din celebrul serial House M.D., reuşeşte să sfideze prejudecăţile conform cărora scriitorii buni trebuie să se concentreze exclusiv asupra scrisului. El ne demonstrează că talentele sale de scriitor, actor şi muzician se împletesc armonios.

În Traficantul de arme, Hugh Laurie spune povestea lui Thomas Lang, care, în momentul când i se cere să ucidă un industriaş american, preferă să-şi avertizeze victima – o faptă bună ce nu rămâne nepedepsită.

Nu trece mult timp şi Lang ajunge să-şi măsoare inteligenţa cu cea a miliardarilor diabolici şi să-şi pună viaţa (şi alte lucruri) în mâinile unui întreg arsenal de femei fatale, în vreme ce încearcă să salveze o tânără doamnă aflată în încurcătură... şi, în plus, să prevină o baie de sânge la nivel internaţional.

Iată şi câteva păreri avizate despre această carte scrisă de Hugh Laurie:

„Ca scriitor, domnul Laurie este inteligent, fermecător, cordial, sigur pe el (dacă mai este nevoie) şi îndrăzneţ“, este de părere Christopher Buckley, în The New York Times Book Review

„Cel mai amuzant şi mai fermecător roman pe care l-am citit în ultimii ani“, spune şi actorul şi prezentatorul britanic Stephen Fry.

Taguri:  Hugh Laurie, actor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells