Don't Fade Away

(2010)

O viață regăsită

Poster Don't Fade Away Poster Don't Fade Away

Sinopsis Don't Fade Away

Managerul muzical Jackson White a avut o viață ușoară. Chipeș, deștept și atletic, lumea părea pentru el un șir nesfârșit de posibilități de succes. Ajuns la Los Angeles să-și facă o carieră în industria muzicii, White a fost sedus de bani și de viața socială și a uitat de unde a plecat și cine era. După ce a reușit să-și ruineze și viața personală și cariera, a primit vestea că tatăl său e bolnav și trebuie să se întoarcă acasă să-i poarte de grijă.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 29 Iulie 2015 05:23
Categoria peste 60 de ani = filme cu actori in rol principal sau secundar peste 60 de ani = la 69 de ani Beau Bridges este tatal bolnav , isi keama fiul să se întoarcă acasă să-i poarte de grijă . Acesta ajuns in Los Angeles să-şi facă o carieră în industria muzicii , a reuşit să-şi ruineze şi viaţa personală şi cariera , sedus de bani de viaţa socială şi a uitat de unde a plecat şi cine era .

Acest film este reluat periodic si difuzat online la Tvr 2 . A fost in 28 iulie 2015 .
Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..

1 1
marta.b pe 10 Iulie 2014 23:25
O drama destul de buna, in care l-am descoperit pe Ryan Kwanten, care-a jucat foarte bine rolul fiului indurerat de starea de sanatate precara a tatalui sau, dar framantat de problemele pe plan profesional, incercarea de-a-si regasi si apropia vechi prieteni si chiar de-a trai o noua dragoste. Finalul... neasteptat!
0 2

Spune-ţi părerea despre Don't Fade Away

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells