Tom Hardy se aliază cu Albă ca Zăpada

de Cristina Grigore în 27 Oct 2010
Tom Hardy se aliază cu Albă ca Zăpada

Hollywood-ul se ţine de poveşti, dar nu oricum, ci luând basmele clasice şi refăcându-le într-o manieră care se doreşte a fi cât mai originală şi atractivă. Universal a ales Albă ca Zăpada şi i-a înlocuit pe cei şapte pitici din titlu cu vânătorul, rol care, conform The Playlist, ar putea să-i revină lui Tom Hardy.

Anunţat la sfârşitul lunii septembrie, proiectul celor de la Universal s-a dezvoltat rapid, ei fiind ocupaţi deja cu alegerea distribuţiei. Dacă pentru rolul vânătorului producătorii sunt în negocieri cu starul din Inception, pentru Albă ca Zăpada castingul care se desfăşoară acum în Marea Britanie se pare că nu vizează un nume cunoscut.

Surpriza vine însă în alegerea actriţei care să o interpreteze pe mama vitregă şi nemiloasă, numită Ravenna în noua adaptare a poveştii. Angelina Jolie este dorită pentru acest rol, lucru nu tocmai imposibil o dată ce aceasta îşi va termina de filmat povestea de dragoste în Bosnia, ce marchează debutul ei ca regizoare. Există însă, o piedică, numele lui Jolie fiind legat, se pare, şi de producţia lui Tim Burton, Maleficent, care reface povestea Frumoasei din Pădurea Adormită.

Dacă Tom Hardy acceptă rolul Vânătorului, el o va însoţi pe Albă ca Zăpada în încercarea ei de a scăpa de regina malefică care i-a dorit moartea şi o va învăța să lupte şi să supravieţuiască. Pentru ca Hardy să poată apărea în acest rol, filmările la The Snow White and the Huntsman vor trebui să înceapă în primele luni ale anului viitor, atunci când actorul va fi liber, datorită amânării pe termen nedeterminat a filmărilor la Mad Max: Fury Road.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells