Tom Cruise a urmărit în avans The Master, filmul despre scientologie al lui Paul Thomas Anderson

de Cristina Grigore în 23 Mai 2012
Tom Cruise a urmărit în avans The Master, filmul despre scientologie al lui Paul Thomas Anderson

Regizorul Paul Thomas Anderson a organizat o vizionare specială a noului său film, The Master, pentru Tom Cruise, anunţă The Wrap.

Cu Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix şi Amy Adams în distribuţie, filmul spune povestea unui soldat din Cel De-al Doilea Război Mondial atras de o sectă religioasă asemănătoare celei conduse de Biserica Scientologică. Se pare că Tom Cruise, unul dintre celebrii membri ai acestei biserici, a încercat în mai multe rânduri să oprească lansarea lui The Master, deşi purtătorii săi de cuvânt au negat de fiecare dată acest lucru.

Anderson, care a lucrat cu actorul la filmul din 1999, Magnolia, şi păstrează cu acesta o legătură de prietenie, a ţinut să-i ofere acestuia ocazia de a vedea filmul în avanpremieră, pentru a-i convinge ulterior şi pe ceilalţi membri ai sectei că nu au de ce să reacţioneze negativ la distribuirea lui.

Potrivit unor surse apropiate lui Cruise, acesta şi-ar fi exprimat, după vizionare, dezacordul în ceea ce priveşte unele momente ale filmului, legate de începuturile fondatorului scientologiei, L. Ron Hubbard. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes şi urmează să fie lansat în cinematografe în luna octombrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Chambord pe 23 mai 2012 13:18
N-a avut premiera la Cannes. A fost aratat doar la cativa oameni. Nicidecum critici sau public. Si nici nu e terminat.
Bayard pe 23 mai 2012 16:08
Cui ii pasa daca se supara niste sectanti??? oricum o sa vina extraterestrii sa-i ia doar pe ei si noi restul o sa ramanem in "iadul" asta numit Pamant :P :)))
xerses pe 24 mai 2012 01:34
Mi-a starnit curiozitatea faptul ca Cruise si-a tot exprimat dezacordul fata de modul in care sunt relatate niste aspecte in film...
alex_il_fenomeno pe 9 iunie 2012 16:57
un om norocos , in adevaratul sens al cuvantului .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells