Tom Hardy şi-ar fi dorit să fie mai slab pentru rolul din Lawless

de Cristina Grigore în 23 Mai 2012
Tom Hardy şi-ar fi dorit să fie mai slab pentru rolul din Lawless

Tom Hardy se află zilele acestea la Cannes, pentru promovarea lui Lawless, noul film al lui John Hillcoat (The Road), plasat în era prohibiţiei americane, în care trei fraţi traficanţi de alcool (Hardy, Shia LaBeouf şi Jason Clarke) fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a-şi menţine afacerea şi a lupta împotriva unui dur reprezentant al autorităţilor, interpretat de Guy Pearce.

Potrivit Vulture.com, actorul, care a vorbit despre transformarea sa fizică pentru rolul din această producţie, pentru care şi-ar fi dorit să fie ceva mai suplu. 

„Am vrut să arăt mai slab”, a spus el. „Slab, aşa cum sunt acum – poate chiar mai mult. Însă a intervenit lucrul la Batman, şi pentru asta a trebuit să cresc în volum”. Am avut şase luni să mă antrenez, dar a existat o perioadă de trei luni în care am filmat pentru Lawless, aşa că a trebuit să mă antrenez în timpul acestei producţii. De aceea am arătat aşa de solid”, a explicat el.

„Din fericire Shia [LaBeouf] a fost la fel  de voluminos ca mine, aşa că nu a fost nicio problemă, dar mi-ar fi plăcut să am mai degrabă dimensiunile lui Billy Bob Thornton”, a adăugat Hardy.

Actorul a dezvăluit apoi că deşi a slăbit şi s-a îngrăşat în mai multe rânduri pentru rolurile avute, inclusiv pentru filmul lui Nicolas Winding Refn, Bronson, are de gând să nu mai facă acest lucru pe viitor, deoarece această practică îi afectează sănătatea. „A-ţi modifica mereu dimensiunile te îmbolnăveşte de ficat. Trebuie să fii atent!, a spus el. „Eu am terminat-o cu asta”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
anca_11 pe 23 mai 2012 21:35
Uf! Ce bine ca nu vrea sa si mai modifice greutatea, functie de film!
Probabil a simtit "uzura" facand asta, "pe pielea lui" !

Mereu m-am intrebat de ce accepta si Christian Bale asta?
Filme , filme , chiar si un premiu Oscar , nu merita , sanatatea inainte de toate!

xerses pe 24 mai 2012 01:15
Decizie inteleapta.Nici un contract banos nu poate justifica sa-ti afectezi sanatatea.
alex_il_fenomeno pe 9 iunie 2012 16:57
atat a putut ... oricum , sunt sigur ca a reusit un rol excelent .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells