Spielberg ar putea călători în alte dimensiuni

de Ştefan Dobroiu în 19 Mar 2010
Spielberg ar putea călători în alte dimensiuni

Un film biografic despre Abraham Lincoln, continuarea trilogiei cu Tintin şi o revizitare în cheie modernă a celebrei piese Îmblânzirea scorpiei sunt doar câteva din proiectele pe care le-ar putea regiza Steven Spielberg în viitor, dar iată că tatăl lui E.T. parcă ar vrea să meargă iarăşi spre stele.

Se pare că dintre cele cinci sau şase proiecte care îl interesează, cel mai mult îl atrage Interstellar, un scenariu despre un grup de astronauţi ce călătoresc, cu ajutorul unor găuri de vierme, în timp şi spaţiu.

În 2006, Spielberg a fost prezent la conferinţa unui cunoscut expert în teoria relativităţii, Kip Thorne, pe scrierile căruia s-a bazat şi celebrul SF Contact, cu Jodie Foster în rolul principal. Entuziasmat de expunerea lui Thorne, Spielberg l-a angajat pe Jonathan Nolan, fratele şi vechiul colaborator al lui Christopher Nolan, să scrie un scenariu pe nume Interstellar, iar principala miză a proiectului este ca posibilele călătorii în timp şi spaţiu să fie prezentate cât mai realist posibil.

Spielberg nu a confirmat nimic până în acest moment, dar surse din imediata lui apropiere, citate de jurnalişti din lumea întreagă, dau ca aproape sigură implicarea regizorului în acest proiect ce ar putea intra în producţie cât de curând.

Ai călători în timp şi spaţiu cu Spielberg?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sm_4_rt pe 20 martie 2010 00:27
E Spielberg deci... DOOOHHH !!! Un regizor revolutionar ! Cum sa ii ratezi filmele ?
Pinky007 pe 20 martie 2010 08:26
"Contact" a fost realizat dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Carl Sagan, un cunoscut astrofizician care a murit in 1996.
doinarac pe 20 martie 2010 13:49
Oh! DA! Cum sa nu !!!
"Tatal" lui E.T. va realiza ceva superb cred.

anca_luna pe 20 martie 2010 14:24
Am calatori, am calatori !!!:-))) Cu draga inima! Dar ne ia ???
Blondie pe 20 martie 2010 15:12
Dai doamen, un SF marca Steven Spielberg nu are cum sa nu fie un film bun si in acelasi timp si un succes la box office. Aceasta scurta prezentare ma face tare curios.
deynho pe 20 martie 2010 20:35
in timp as calatori, in spatiu...nu cred:)
Gallagher pe 20 martie 2010 22:56
Oh DA da :) oriunde as calatori :P
Doar sa mai faca cateva capodopere :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells