Se caută regizorul Piraţilor din Caraibe 5

de Cristina Grigore în 2 Iun 2011
Se caută regizorul Piraţilor din Caraibe 5

Cel de-al patrulea film al seriei Piraţii din Caraibe, On Stranger Tides, a încasat până în acest moment 639 de milioane de dolari în toată lumea şi ar putea depăşi chiar încasările totale ale peliculei anterioare, At World’s End, care a strâns 963 de milioane de pe tot globul. Motiv pentru care decizia studiourilor Disney de a continua franciza este complet justificată, ea fiind dată publicităţii chiar înainte de lansarea părţii a patra.

CinemaBlend a aflat ce regizori sunt luaţi în considerare pentru Piraţii din Caraibe 5, iar printre aceştia se află acum Tim Burton (pe care Disney l-a vrut şi pentru filmul anterior, însă nu a putut obţine participarea acestuia), dar şi Shawn Levy (filmele Night at the Museum), Sam Raimi (seria Spider-Man), Chris Weitz (The Golden Compass) şi Alfonso Cuaron (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Children of Men).

Rob Marshall, cel care a stat în spatele camerelor de filmat la On Stranger Tides a primit încă din luna ianuarie oferta de a continua la cârma noi pelicule din serie, însă nu a dat nici un răspuns, forţând studiourile să treacă la alte nume consacrate pentru viitorul film.

Potrivit recentelor afirmaţii ale lui Johnny Depp, nu vom vedea prea curând o nouă iteraţie a aventurilor faimosului personaj interpretat de el, căpitanul Jack Sparrow. Actorul a declarat să şi-ar dori să treacă ceva vreme între filmele Piraţilor, timp în care doza de creativitate necesară pentru lucrul cu personajul să fie refăcută.

Vom vedea cum stau lucrurile din noile informaţii care vor apărea în legătură cu acest subiect. Între timp, aşa cum a reliefat şi actorul, este necesară o distanţare de aventurile piratereşti, pe care Rob Marshall şi Jonny Depp o vor avea, se pare, cu ocazia recent anunţatei producţii Thin Men, la care vor lucra împreună.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 iunie 2011 09:49
Mai are putin si ajunge ca Harry Potter la numarul de filme pe subiect...
legolas05 pe 2 iunie 2011 12:29
fain...Tim Burton mi se pare foarte potrivit pt a regiza filmul
blackheart4you pe 2 iunie 2011 13:55
Tim Burton sau Sam Raimi ar fi ideali..dupa parerea mea
mafia2011 pe 2 iunie 2011 14:06
e tare vreau si eu sa fiu actor dar Tim Burton e regizor...dupa parerea mea
steve_no6 pe 2 iunie 2011 14:59
daca vine burton ... depp aproape sigur v-a face cel mai reprezentativ film al sau .. se poate intrece pe el insusi din partile anterioare ... se stie prietenia de f multi ani dintre depp si burton fiind primul regizor din cariera sa :)
cristi23 pe 2 iunie 2011 15:03
tim burton si sam raimi mi se par ideali pt a conduce noul film
spartacus pe 2 iunie 2011 15:13
Prieteni, primele 3 parti au fost care mai de care mai bune, dar ultima parte lansata anul acesta e de-a dreptul jalnica. Nu imi dau seama cita inteligenta poate mocni in mintea producatorilor francizei, dar multa oricum nu are cum sa fie. In goana lor dupa bani au facut rabat tocmai la ce a dat calitatea primelor trei filme - actiune si umor. Lucruri care lipsesc aproape total din partea a patra.total jalnica. SI-au batut joc. Pacat. Parerea mea.
zeno.marin pe 2 iunie 2011 17:33
"Se caută regizorul Piraţilor din Caraibe 5"... La o analiza mai atenta putem constata ca avem doua interpretari ale acestui titlu:
1. deoarece ce se cauta un regizor pentru acel film, inseamna ca "Piratii din Caraibe v.005" a fost facut fara regizor! Deci se poate! Probabil de acum incolo vom avea mai multe filme pe pilot automat.
2. a facut ceva rau si va fi pedepsit.

doinarac pe 2 iunie 2011 23:46
@zeno.marin: ar fi fost mai corect: " Se cauta regizor pentru "Piratii din Caraibe 5" ?
Asa e ok?

Sa nu se grabeasca...ce e prea mult strica.
Sa mai stea "sa-l mai dospeasca" putin. Ca sa iasa ceva bun. Altfel...

As vrea sa-l mai vad pe Johnny Deep jucand si altceva....

alex_il_fenomeno pe 3 iunie 2011 08:55
cred ca totusi este prea devreme pentru un nou regizor ! cred totusi ca Tim Burton este alegerea cea mai inspirata !
HB pe 3 iunie 2011 13:47
Daca ar fi dupa Jonny ,el l-ar alege pe Tim Burton.
Gebeleizis pe 4 iunie 2011 05:15
Ar fi ceva ca Tim Burton sa regizeze partea a patra.
ana pe 11 iunie 2011 21:48
fara elizabeth si will filmul 4 nu a avut niciun haz..sa reapara in 5......plss
Clawdia pe 12 iunie 2011 16:45
eu una as vrea sa ramana ca regizor Rob Marshall..si sincera sa fiu Elizabeth si Will nu au facut mare spectacol,dar au jucat foarte bine...doar ca 4 mi s`a parutt cel mai bun mai ales Angelica si Jack joaca foarte bine impreuna:X si "pe ape si mai tulburi" este un film bun adica pentru ca apar personaje noi,iar Jack e un actor foarte bun si ii sta bine ca pirat:X:X:X:X este comic:X
MaxTolansky pe 14 iunie 2011 18:18
Imi plac filmele lui Tim Burton foarte mult, dar nu cred ca e potrivit pt. Piratii din Caraibe. El face filme gotice, iar Pirati din Caraibe nu e genul de film pe care sa il regizeze el.
Crist11 pe 29 iunie 2011 14:24
Se va opri la 6 parti...
Angelsergiuboy pe 12 iulie 2011 17:06
sunt curios cum se va numi partea a 5 a
razvang95 pe 11 octombrie 2011 20:43
nu vreau sa plece johny depp din piratii din caraibe
as vrea sa continue pana nu va mai fi

kidanutz pe 3 noiembrie 2011 22:12
nu va disparea Jack Sparrow,au spus deja ca Depp va continua franciza si ca a semnat contractul....,fara el nu va mai fi nici un film Piratii din Caraibe(cel putin continuarile celor 4 filme),asa ca tineti-va bine,vine partea a 5-a si lasa sa fie ca Harry Potter,cat mai multe,cat mai multe,k e tare...bravo lor
Theodor2011 pe 22 mai 2012 11:01
IDEAL AR FI CA LA A CINCEA PARTE A SERIEI PIRATES OF THE CARIBBEAN SA SE AFLE IARASI IN DISTRIBUTIE NUMELE CELORI DOI ACTORI CARE S-AU DESCURCAT DESTUL DE BINE IN PRIMELE CELE TREI PARTI ALE SERIEI SI MA REFER LA ORLANDO BLOOM SI KEIRA KNIGHTLEY SI OBLIGATORIU JOHNNY DEPP

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells