Se caută actori pentru noul Conan

de Ştefan Dobroiu în 27 Oct 2009
Se caută actori pentru noul Conan

Remake-ul la celebrul Conan al lui Arnold Schwarzenegger va începe producţia în Bulgaria în februarie anul viitor, prin urmare regizorul Marcus Nispel face tot ce trebuie ca să-şi strângă actorii potriviţi. Dacă despre rolul vânjosului Conan se zvonea că va fi jucat de fostul culturist Roland Kickinger, care seamănă ca două picături de apă cu un Schwarzenegger tânăr, iată că protagonistul se află şi el pe lista de roluri de distribuit.

Din descrierea rolurilor, pe care a pus mâna site-ul slashfilm, aflăm că filmul lui Nispel păstrează premisele originalului: Conan vede cum tatăl său este ucis şi face tot ce-i stă în putere (şi-i stau multe în putere) să răzbune moartea acestuia şi distrugerea ţării natale, Cimeria.

Rolul principal feminin va fi al Tamarei, o frumoasă şi tânără novice a unei mănăstiri de rit grec (chiar aşa!). Maestră în arte marţiale, a fost antrenată să devină doamna de companie, dar şi protectoarea reginei. Un vechi blestem spune că cel care se va căsători cu aceasta şi o va ucide, va căpăta puteri nelimitate, iar aici intră în scenă Khalar Singh, personajul negativ.

Acesta trebuie s-o găsească pe regină, iar sângele ei îi va trezi armata de demoni care-i va transforma domnia într-o dinastie nemuritoare. Bineînţeles, nici Conan nu stă degeaba şi va deveni un obstacol greu de depăşit în planul lui Khalar Singh...

Ce părere ai despre subiect?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bodoknut pe 27 octombrie 2009 13:14
DE CE BULGARIA?....LA NOI NU E BINEEeeeee????

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells