Vizionare Contratimp 2, cu acces liber

27 Oct 2009
Vizionare Contratimp 2, cu acces liber

Miercuri, 28 octombrie, de la ora 20.00, în Club Frame din Bucureşti va avea loc proiecţia filmului de televiziune Contratimp 2, în regia lui Jesus del Cerro. Vizionarea va avea loc alături de  actorii Andi Vasluianu, Florin Piersic jr., Raluca Aprodu şi Dragoş Bucur. Accesul publicului este liber, iar după proiecţie va urma o sesiune de Q&A despre filmul de acţiune în România, film de televiziune versus film pentru cinema, regizori străini pentru filme româneşti etc.

Dacă lungmetrajul Contra timp urmărea o zi din viaţa inspectorului şef Cătălin Boboc (interpretat de Dragoş Bucur), care încerca să anihileze un clan mafiot din Bucureşti, iar totul devenise o cursă contra timp atunci când fosta iubită a lui Cătălin este răpită şi ameninţată cu moartea... în Contra timp 2, al aceluiaşi regizor Jesus del Cerro, Boboc şi Lori sunt în Spania pentru a-l escorta pe Corsicanu - un temut traficant de carne vie ce urmează a fi extrădat. Iar Bogdan, Maria şi Dobrescu se confruntă cu un criminal în serie psihopat, care îşi arde victimele de vii.

De la distanţă, Boboc încearcă să-i ajute în anchetă. Corsicanu însă deturnează cu ajutorul unei complice avionul care se îndreptă spre România, ţinându-i prizonieri pe Boboc şi pe Lori. Între timp, ucigaşul face alte victime. Echipa din Bucureşti descoperă o legătură între crime şi un accident care a avut loc cu mult timp în urmă, însă nu pot pune cap la cap informaţiile.  

Actorii implicaţi în cele două filme Contratimp sunt: Dragoş Bucur, Florin Piersic Jr., Andi Vasluianu, Raluca Aprodu, Ion Săpdaru, Victor Rebengiuc, Tili Nicolae.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells