Scorsese şi DiCaprio, din nou împreună pentru The Gambler

de Cristina Grigore în 28 Aug 2011
Scorsese şi DiCaprio, din nou împreună pentru The Gambler

Un remake al filmului The Gambler din 1974 se află în producţie la studiourile Paramount, scrie Deadline, iar cei cooptaţi în proiect, Martin Scorsese, ca regizor şi Leonardo DiCaprio, ca protagonist, au mari şanse să transforme pelicula lui Karel Reisz într-un succes de box-office.

Cei doi au o istorie bogată a colaborărilor (ce include titluri precum Shutter Island, The Departed, Gangs of New York), iar cineastul nu este străin de refacerea unor pelicule (vezi Cape Fear, Age of Innocence, The Departed). Aşadar, premise bune pentru o nouă versiune a unui film inspirat din nuvela lui Fyodor Dostoyevsky, Jucătorul.

Producţia din 1974 l-a avut pe James Caan în rolul lui Axel Freed, un profesor de limba engleză din New York cu un viciu costisitor: jocurile de noroc. „Hobby-ul” său scapă însă de sub control (vezi tagline-ul posterului), iar pentru a ieşi din bucluc ajunge să escrocheze propria mamă pentru bani şi îl convinge unul dintre studenţii săi  să aranjeze un meci de baschet pentru a fi siguri de câştig.

Noul film îl va avea drept scenarist pe William Monahan (The Departed). Din cauza programului încărcat al lui Scorsese, o dată de începere a filmărilor nu a fost încă stabilită, urmând să fie anunţată anterior.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 28 august 2011 11:07
Se anunta din nou un film grozav.
Bayard pe 28 august 2011 12:59
mi se pare plictisitoare tema filmului
Fane_Pantof pe 29 august 2011 15:30
Poate mai apare un Transformers, si ala nu o sa iti para plictisitor.
Kable pe 28 august 2011 15:40
UN film care nu prea pare sa aiba actiune, deci nu stiu de ce l-a ales pe Dicaprio, chiar daca are un talent exceptional, nu cred ca asta e genul de film care i se potriveste.
Sorin87 pe 29 august 2011 09:48
ii se potriveste filmul lui DiCaprio, a prins un rol pe masura lui
alex_il_fenomeno pe 29 august 2011 12:10
la ce echipa are filmul , sigur va iesi ceva nemaivazut !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells