Scandaluri rasunatoare in lumea vedetelor

de Razvan Boboc în 3 Sep 2007
Scandaluri rasunatoare in lumea vedetelor

Fara scandaluri nu ar exista showbiz! Cele mai mediatizate scandaluri in care au fost implicate celebritati din ultimii 20 de ani, au fost stranse intr-un Top 25 de catre revista americana "Entertainment Weekly". Locul intai al clasamentului este ocupat de Janet Jackson si momentul din pauza meciului de fotbal american de la Super Bowl (februarie 2004). Piesa interpretata de duetul Justin Timberlake-Janet Jackson a fost intrerupta de o mica problema: haina din piele care acoperea pieptul cantaretei s-a desfacut, lasand la vedere sanul cantaretei.

Locul al doilea este ocupat de Mel Gibson. El a declarat anul trecut, beat fiind, ca "evreii sunt de vina pentru toate razboaiele din lume". Desi, mai apoi a cerut scuze pentru cuvintele antisemite, Mel Gibson a reusit sa se faca extrem de antipatic in Cetatea filmului. Ramanand in sfera scandalurilor religioase, Sinead O’Connor a rupt poza Papei Ioan Paul al II-lea intr-o emisiune televizata din 1992. Piesele cantaretei au fost scoase de la radio in urma scandalului.

In 1995, Hugh Grant a fost acuzat de politia din Los Angeles de "comportament sexual neadecvat" fata de prostituata Divine Brown. Un alt scandal de top este cel dintre Woody Allen si fiica adoptiva a fostei sale sotii, Mia Farrow. In 1992, excentricul regizor declara ca este indragostit de Soon-Yi Previn, care avea pe atunci doar 21 de ani.

In top se mai regaseste despartirea dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston, provocata de Angelina Jolie. Tom Cruise este si el in top cu momentul in care a criticat-o pe Brooke Shields ca a luat medicamente pentru a iesi din depresia postnatala.

Taguri:  Mel Gibson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells