"Razboi pe calea undelor" face inconjurul Romaniei

de Razvan Boboc în 4 Dec 2007
"Razboi pe calea undelor" face inconjurul Romaniei

Alexandru Solomon, regizorul lungmetrajului "Razboi pe calea undelor", membri ai echipei si o parte din protagonistii documentarului au inceput o calatorie prin tara pentru a fi alaturi de spectatorii din orasele in care ruleaza filmul. Pana acum au fost la Oradea (30 noiembrie) si Cluj (1 decembrie). In urmatoarea perioada "Razboi pe calea undelor" va fi proiectat la: Iasi (7 decembrie), Constanta (13 decembrie), Timisoara (14 decembrie), Arad (21 decembrie), Sibiu (18 ianuarie), Brasov (25 ianuarie), Targu Mures (1 februarie), Craiova (8 februarie) dar si in cateva orase in care nu exista cinematografe in acest moment.

Toate aceste proiectii speciale vor fi urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri adresate realizatorilor de catre spectatori.

Distribuit de Hi Film Production, "Razboi pe calea undelor" este un film despre Radio Europa Libera in anii '70-'80. Filmul a fost realizat pe baza unor interviuri cu fostii jurnalisti ai Radio Europa Libera: Emil Hurezeanu, Monica Lovinescu, Ioana Magura Bernard, Serban Orescu, Nestor Ratesh, Neculai-Constantin Munteanu si Andrei Voiculescu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells