Primul The Hobbit, amânat până la în 2012?

de Ştefan Dobroiu în 24 Ian 2010
Primul The Hobbit, amânat până la în 2012?

Mult-aşteptatul The Hobbit, preludiul aventurilor din celebra trilogie Stăpânul Inelelor, ar putea fi amânat până în ultimul trimestru din 2012, citează Variety o declaraţie a unuia dintre capii de la Warner, Alan Horn.

Data anunţată iniţial pentru lansarea primului dintre cele două filme The Hobbit era în luna decembrie a lui 2011, diferenţa dintre această dată şi cea propusă de Horn fiind de aproape un an. Variety pune schimbarea pe seama restructurării MGM, care îngreunează pregătirile pentru acest film regizat de Guillermo del Toro şi produs de Peter Jackson.

Probabil amânarea va afecta şi anunţarea distribuţiei filmului. Zilele trecute zvonurile de la Hollywood îl scoteau în faţă pe scoţianul David Tennant ca cel mai probabil interpret al celui mai aventuros dintre hobbiţi, Bilbo Baggins, unchiul lui Frodo şi găsitorul celebrului Inel al puterii.

La rugămintea vrăjitorului Gandalf, hobbit-ul Bilbo Baggins îşi părăseşte confortabila vizuină şi, însoţit de un grup de pitici, porneşte spre Muntele Singuratic pentru a recupera din măruntaiele sale nepreţuita comoară furată de balaurul Smaug. Aparent neajutoratul Bilbo va trebui să înfrunte o mulţime de pericole, dar va pune mâna între timp şi pe fantasticul Inel al puterii, cel în jurul căruia se dau atâtea lupte în trilogia Lord of the Rings.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
StevieGG08 pe 24 ianuarie 2010 13:28
"gasitorul"?...mda ma rog astept cu nerabdare The Hobbit...cartile sunt cam de copii dar cred ca del Toro ii va aduce un ton mai sumbru si mai serios la fel ca in LotR asta daca Peter Jackson se va implica mai mult
shadowofnight pe 24 ianuarie 2010 16:24
nu...:(
chris-T pe 24 ianuarie 2010 21:53
mare pacat ca nu l-au produs inaitea trilogie LOTR !!!
oricum vorba lui Stevie , daca se implica PJ mai mult poate o sa fie la acelasi nivel cu LOTR partea 1 ,macar !!!

mausyo pe 24 ianuarie 2010 22:55
oh nu. Nu o sa il mai vedem niciodata pentru ca il lanseaza dupa sfarsitul lumii.
djnenea pe 25 ianuarie 2010 07:03
musyo ha sa fim optimisti :))
oricum....si acest film o sa aiba incasari uriase ata daca se lucreaza serios la el :D
deabia astept sal vad :D

Stefan pe 25 ianuarie 2010 10:29
Se intreba cineva mai sus de ce nu l-au facut inaintea trilogiei, e foarte simplu:
Peter Jackson & Co nu aveau drepturi asupra cartii, si implicit in a crea scenariul, decat pentru Trilogie, nu si pentru Hobbiton.
Defapt prima parte a acestei povesti are tot trei parti, a treia fiind chiar Fratia Inelului, dar Jackson a reusit sa o includa in cea de a doua parte a povestii scrise de Tolkien pentru a da continuitate povestii transpuse pe ecran.
The Hobbit va fi un film, cel putin din punctul meu de vedere, reusit deoarece del Toro are viziunea lui asupra unor astfel de lumi fantastice (vezi El laberinto del fauno, Hellboy II: The Golden Army) si sunt convins ca implicarea lui P. Jackson va fi consistenta.
PS: Guillermo del Toro va regiza si partea a doua a seriei...

marius93 pe 22 iulie 2010 22:30
:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells