Primul poster şi trailerul pentru Jane Eyre, cu Mia Wasikovska în rol principal

de Cristina Grigore în 10 Nov 2010
Primul poster şi trailerul pentru Jane Eyre, cu Mia Wasikovska în rol principal

Şi-a demonstrat talentul în Alice in Wonderland şi a trecut apoi la un film independent extrem de bine primit de critică, comedia-dramă The Kids are All Right. Drumul spre succes al tinerei actriţe Mia Wasikowska continuă cu rolul principal din adaptarea romanului lui Charlotte Brontë, Jane Eyre.

Facebook şi Yahoo au fost primele site-uri care au publicat trailerul şi primul poster al filmului regizat de Cary Fukunaga (Sin Nombre), care va include mai multe elemente gotice decât clasica poveste a secolului XIX. Posterul, simplu şi în culori pale reprezintă inspirat personajele şi esenţa poveştii însă abia din trailer ne dăm seama de atmosferă.

Drama romantică ne-o înfăţişează pe Jane Eyre, care se refugiază la Casa Thornfield, unde se angajează ca guvernatoare pentru bogatul Edward Rochester.

Izolata şi impunătoarea locuinţă a domnului Rochester, la un loc cu răceala acestuia, pun la grea încercare rezistenţa tinerei, călită în anii săi de orfelinat. Reflectând la trecutul ei, Jane se deschide faţă de domnul Rochester, de care ajunge să se îndrăgostească, dar care ascunde însă un secret teribil.

Edward Rochester este interpretat de Michael Fassbender (Inglourious Basterds), în alte roluri apărând Judi Dench, Jamie Bell (Frozen) şi Imogen Poots (Centurion).

Jane Eyre, al cărui scenariu a fost adaptat de Moira Buffini (Tamara Drewe), va apărea în cinematografele americane pe 11 martie 2011.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells