Prima imagine din Shrek 4!

de Ştefan Dobroiu în 25 Nov 2009
Prima imagine din Shrek 4!

USA Today publică prima imagine din noul film cu Shrek, căpcăunul verde care ne-a făcut să vedem altfel lumea magică a poveştilor. Totodată, publicaţia americană confirmă şi sinopsisul filmului, descoperit de Cinemagia acum aproximativ un an.

Despre ce e vorba în Shrek 4 sau Shrek Forever After? Cu toate problemele rezolvate, Shrek se simte cam stingher în mlaştina lui, ducând o viaţă paşnică alături de Fiona şi de cei trei copii ai lor. Aprigul căpcăun, odinioară spaima satelor din jur, a ajuns o adevărată vedetă locală, iar autografele (acordate chiar pe furcile cu care era urmărit până nu demult) sunt la ordinea zilei. Nostalgia vieţii de pe vremuri îl face pe Shrek să aplece urechea la vorbele dulci ale făţarnicului spiriduş Rumplestilskin, care-i întinde o meşteşugită capcană. Shrek ajunge astfel să vadă lumea aşa cum ar fi fost dacă el nu ar fi existat!

Ce soartă au prietenii săi în această existenţă paralelă? Măgăruşul este obligat să tragă după el o căruţă, iar Motanul Încălţat, acum gras şi leneş, îşi dă sabia pe un arc roz. Bineînţeles, rege este Rumplestilskin. Poţi să-l vezi în fotografia ataşată acestui articol şi poate ţi-l aminteşti din scurtele sale apariţii din Shrek 2 şi 3. Întrebarea e cum reuşeşte căpcăunul să se întoarcă la familia lui, iar răspunsul îl vom afla în mai 2010.

Noul film (şi, zic cei de la Dreamworks, ultimul din franciză) va fi şi 3D. Un trailer va apărea până la sfârşitul anului.

Ce părere ai despre subiectul lui Shrek Forever After?

Poţi citi aici mai multe celelalte animaţii ale lui 2010.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu47hitman pe 25 noiembrie 2009 11:35
Deja tot mai multe si mai multe filme / desene animate, apar si in formatul 3D, sau numai 3D, nu-mi place acest lucru, dar cred ca Acest desen este asteptat de foarte multe persoane care deja s-au indragostit de acest personaj, inclusiv si eu :)
flo' pe 25 noiembrie 2009 13:46
Iseamna ca iti plac barbatii :)) mari si verzi :)) bai capcaunule
marius pe 25 noiembrie 2009 15:54
:)))))))))))
hepilica pe 25 noiembrie 2009 16:42
Eu unul nu vad nici o imagine atasata! :|
twiblack pe 25 noiembrie 2009 17:30
flo` se vede ca esti roman prost crescut...si spre bucuria ta nu esti singurul. in contextul frazei "sa te indragostesti de un personaj" nu trebuie sa insemne ca esti gay ...capish!! e un fel de a zice imi place acel personaj, e plin de umor si imprevizibil..il asteptam cu mare tamtam shek 4 :D sper sa, se ridice la inaltimea primelor 3 parti
Codrutz pe 26 noiembrie 2009 15:50
twitblack? Cred ca flo stia la ce se referise Radu (:| Numai ca a vrut sa faca un pic mishto, dar care nu i-a iesit.. :)
petcu iulia pe 3 ianuarie 2010 11:13
este foarte frumos acest desen si am vazut1,2,3,4.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Ştiri cinema

jinglebells