Pride and Prejudice and Zombies e din nou pe val

de Cristina Grigore în 17 Nov 2010
Pride and Prejudice and Zombies e din nou pe val

Lunile trecute au fost pline de suişuri şi coborâşuri pentru adaptarea cinematografică a romanului-satiră Pride and Prejudice and Zombies. Un regizor şi câţiva actori cunoscuţi au fost ataşaţi producţiei, pentru ca apoi să renunţe la ea în favoarea altor proiecte.

Deadline ne anunţă ca Lionsgate l-a adus la cârma proiectului pe Mike White, cel care a scris, printre altele, scenariul pentru comedia School of Rock şi a debutat ca regizor prin comedia-dramă Year of the Dog. David O. Russell acceptase iniţial regia filmului, dar a renunţat după ce Natalie Portman a refuzat rolul principal, cel al lui Elisabeth Bennet.

Actriţa va rămâne totuşi unul din producătorii peliculei, iar locul său în distribuţie a fost atribuit momentan lui Scarlett Johansson, care nu şi-a confirmat nici ea participarea, îndreptându-se spre alte producţii. Încă un actor a cărui prezenţă nu s-a confirmat a fost Bradley Cooper, propus pentru rolul lui Mr. Darcy, atracţia amoroasă a lui Elisabeth.

Având un portofoliu destul de redus în domeniul comedie, nu este sigur că White este alegerea potrivită pentru a dirija comedia de moravuri a secolului XIX într-o şi mai amuzantă aventură modernă care înlocuieşte oamenii cu zombi. Însă dacă regizorul va găsi o abordare potrivită a originalei poveşti a lui Grahame-Smith, clasată pe locul 3 în lista de best-sellers a New York Times din luna aprilie a anului trecut, şi va beneficia de prezenţa unor actori cunoscuţi, producţia celor de la Lionsgate ar putea avea succesul scontat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells