Orasul din adancuri, varf la incasari

de Stefan Dobroiu în 14 Oct 2008
Orasul din adancuri, varf la incasari

Peste opt mii de spectatori au vazut week-end-ul trecut filmul fantasy Ember - Orasul din adancuri. Produs de Tom Hanks si cu Bill Murray, Saoirse Ronan si Harry Treadaway in rolurile principale, City of Ember a fost vizionat de 8.146 spectatori. Pe locul doi in topul numarului de bilete vandute s-a clasat comedia romantica Doi burlaci si-o... blonda/My Best Friend’s Girl, cu 5.475 spectatori.

La sase saptamani de la lansare, primul film 3D proiectat in circuitul cinematografelor din Romania, Calatorie spre centrul pamantului, se bucura in continuare de succes, clasandu-se pe locul trei cu 3.282 bilete vandute si devenind cel mai vizionat film (un total de 65.787 spectatori) aflat in prezent pe marile ecrane din tara.

A doua premiera a saptamanii, comedia Pineapple Express: O afacere riscanta, se afla pe locul patru in top, cu 3.230 spectatori, urmat de horror-ul Oglinzi malefice.

Celelalte trei premiere ale week-end-ului trecut s-au clasat pe locul 16 (Paranoid Park, 240 spectatori), 17 (Dragoste pierduta, 239 spectatori) si 22 (Dusmanul dusmanului meu, 26 spectatori).

Pentru clasamentul complet, click aici.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells